Connecteu-vos amb nosaltres

Xina

Una dècada de BRI: de la visió a la realitat

COMPARTIR:

publicat

on

Fa deu anys, a la tardor de 2013, el president xinès, Xi Jinping, va proposar construir el cinturó econòmic de la Ruta de la Seda i la Ruta de la Seda marítima del segle XXI, la Iniciativa de la Franja i la Ruta (BRI) per abreujar-se.

Una dècada de BRI: de la visió a la realitat

Durant l'última dècada, la cooperació BRI ha aportat beneficis tangibles als països participants, aportant canvis notables i profunds al món. Ha evolucionat d'una visió a la realitat, d'un marc general a projectes concrets. Just abans de començar el tercer Fòrum de la Franja i la Ruta per a la Cooperació Internacional, aquest vídeo ens recorda els esdeveniments monumentals i els projectes d'infraestructura que la BRI ha portat al món durant l'última dècada.

(Produït per Wang Tian, ​​Ni Tao, Liang Peiyu, Zhang Jian, Hu Xiao i Shi Dijia. Els interns Song Yanyan, Wang Yiting, Liang Jiayuan i Lu Baixuan van contribuir a aquest vídeo.)

Comparteix aquest article:

Tendències