Connecteu-vos amb nosaltres

Benestar dels animals

Vota pels animals: situar el benestar animal al centre de les eleccions europees

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

La campanya Vote for Animals, llançada per l'Eurogroup for Animals, pretén situar el benestar animal al centre de les properes eleccions europees. La campanya anima els eurodiputats candidats a comprometre's pels animals, alhora que informa els ciutadans sobre la importància d'aquestes eleccions per al progrés en el benestar animal a Europa, els ajuda a triar candidats que comparteixin els seus valors i els anima a votar. 

S'anima als eurodiputats candidats a signar a compromís manifestant un compromís clar de treballar per millorar el benestar dels animals si són elegits al Parlament Europeu (PE). El compromís, format per deu demanes, aborda el transport d'animals vius, les importacions de productes d'origen animal, el benestar d'espècies aquàtiques, la ciència no animal i la conservació d'animals salvatges, entre d'altres.

En assumir el compromís, els candidats es comprometen a representar les demandes dels ciutadans de la UE per a una millor legislació sobre el benestar animal. Els ciutadans europeus han exigit molt a la UE que faci millor pels animals. Sis de les deu iniciatives ciutadanes europees reeixides estan relacionades amb el benestar animal, de les quals 1.5 milions de ciutadans han demanat Europa lliure de pells, i 1.4 milions van demanar una transició a sistemes sense gàbia. l'últim Eurobaròmetre va demostrar que més de nou de cada deu europeus creuen que és important protegir el benestar dels animals de granja, mentre que una aclaparadora majoria va expressar la importància d'una millor protecció dels animals criats durant tota la seva vida.

Els eurodiputats electes tenen la competència per impulsar qüestions de benestar animal, treballant per garantir que segueixi sent una prioritat a l'agenda de la UE, sent vocals sobre els temes que s'han de tractar i votant en interès dels animals. Durant el mandat actual, un nombre significatiu de diputats al Parlament Europeu ha posat de manifest qüestions crítiques, com ara el retard en la publicació de la legislació sobre el benestar animal, la naturalesa horrible del transport d'animals vius i la cria de pells.

Els representants electes també tenen l'oportunitat d'incorporar-s'hi Intergrup sobre el benestar i la conservació dels animals, que proporciona una plataforma multipartidista perquè els eurodiputats debatin i intercanviïn opinions sobre qüestions de benestar animal i per iniciar i promoure iniciatives relacionades al PE. 

El Vota pels animals La pàgina de la campanya està traduïda a tots els idiomes oficials de la UE i es recomana als ciutadans que enviïn un missatge als seus representants per demanar-los que signin el compromís. 

"Els eurodiputats poden servir com a catalitzadors per impulsar una millor legislació sobre el benestar animal. El compromís de Vote for Animals és el nostre compromís de fer tot el possible per assegurar-nos que la Comissió Europea presenti una legislació ambiciosa sobre qüestions crítiques que necessiten molta atenció. Si em dona la confiança de la ciutadania, em comprometo a seguir posant aquests temes al centre de la meva feina, representant les demandes de la ciutadania per fer més en aquest aspecte. Animo a altres eurodiputats candidats a assumir el compromís", va comentar Niels Fuglsang, eurodiputat (S&D, DK).

anunci

"Amb tants ciutadans de la UE que demanen més accions en matèria de benestar animal, el Parlament Europeu ha de ser representatiu d'aquests interessos per impulsar el progrés tan necessari. Aquesta campanya ofereix tant als ciutadans com als eurodiputats l'oportunitat de donar forma a una institució que manté els animals al centre de la seva feina”, va comentar Reineke Hameleers, CEO de l'Eurogrup per als Animals.
Vota per la pàgina de candidats d'Animals
Vota per la pàgina de Ciutadans Animals

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències