Connecteu-vos amb nosaltres

Negocis

Com poden les empreses utilitzar la banca oberta per convertir les dades financeres en oportunitats de creixement: l'entrevista amb Anastasija Tenca, directora d'operacions de Noda

COMPARTIR:

publicat

on

En un món on abunden les dades financeres, aprofitar aquesta informació pot impulsar un negoci a noves altures. Anastasija Tenca, directora d'operacions de Noda, sheds light on the transformative power of open banking in harnessing this data for business growth. As the financial landscape evolves, Noda’s innovative solutions are leading the charge in turning data into actionable strategies. 

  • Quines solucions ofereix Noda per convertir les dades financeres en creixement? Explica en termes senzills els mecanismes darrere d'aquests productes.  
Anastasija Tenca, directora d'operacions de Noda

La primera solució és Know Your Whales (KYW), que proporciona dades agregades sobre els clients perquè els comerciants puguin orientar-se a usuaris molt rellevants. Les dades històriques de transaccions dels bancs tenen un paper clau en la segmentació de clients.  
 
The second solution we offer is Fraud Prevention using Financial Data based on customers’ spending patterns. We can easily detect fraudulent behaviours and take preventive measures before any harmful acts occur. To catch anomalies our solution integrates financial data, plus a mix of bank and identity details, along with various other data points. 

  • Aquests productes de dades són fàcils d'integrar? Què necessiten els comerciants per començar a utilitzar-los?  

Most of Noda’s solutions seamlessly integrate when merchants choose our Open Banking payments. This means that when you use Noda’s payment platform for pay-ins and pay-outs, this incorporates the majority of other Noda’s solutions, including data products, with no additional integration required. For merchants opting to use data solutions without payments, integration is readily available too.  

  • How do Noda’s products analyse the data?   

Noda’s products leverage AI and machine learning algorithms for high-speed and reliable data analysis. We are supported by a proficient team of data analysts and scientists to ensure our algorithms are robust, and we continually enhance their performance.  

  • How can merchants use data to their benefit? List practical ways of using Noda’s data products and insights to improve business performance.    

KYW és un canvi de joc per a les empreses que volen reduir la despesa en l'adquisició de nous clients. En centrar-se en el remàrqueting als usuaris d'alt valor vital, les empreses poden gastar menys i guanyar més.  
 
The benefits of Fraud Prevention Tools are self-explanatory. Fraud has negative consequences for merchants and consumers. Negative customer experiences can also affect a business’s reputation and finances. Public feedback from dissatisfied customers can lead to further reputational damage and financial losses. Our fraud prevention tools mitigate these risks.  

  • How can Noda’s data solutions help businesses of different sizes? For example, is it more appealing for small, medium or large businesses?    

Les nostres solucions de dades funcionen perfectament per a empreses de qualsevol mida. KYW pot ajudar les petites i mitjanes empreses a estalviar diners alhora que se centren en clients d'alt valor. Les grans empreses poden utilitzar KYW per crear viatges personalitzats per als seus clients més rendibles i millorar les seves experiències. Mentrestant, les eines de prevenció del frau són beneficioses per a empreses de totes les mides, ja que el risc de frau és universal. Pot ser valuós per a empreses noves, sobretot perquè encara no han establert la reputació i la confiança dels consumidors.  

  • What are the key use cases of businesses in different industries and sectors using Noda’s data products? List three unique and specific ways for different types of businesses 

KYW té una àmplia gamma d'aplicacions en diferents indústries. Per exemple, el comerç electrònic i les empreses de viatges poden utilitzar-lo per adquirir i tornar a comercialitzar als clients basant-se en dades fiables. Les empreses de préstecs i préstecs es beneficien de KYW millorant la puntuació del crèdit dels clients, verificant els ingressos i comprenent els patrons de despesa.  

anunci

Les eines de prevenció del frau s'apliquen universalment en diverses indústries per protegir-se del frau de pagament. Per exemple, en el comerç electrònic, es tracta de controlar les dades de transaccions en temps real per identificar intents de compra fraudulents. Això pot reduir les devolucions de càrrecs i el robatori d'identitat. En viatges i hostaleria, aquestes eines poden ajudar a identificar el frau de pagament i les reserves falses.  

D'aquesta discussió profunda amb Anastasija Tenca, queda clar que Noda no només processa transaccions, sinó que està dissenyant vies de creixement per a empreses de totes les mides. Mitjançant l'ús de solucions basades en dades com Know Your Whales (KYW) i eines d'avantguarda de prevenció de fraus, Noda està habilitant les empreses per millorar les seves operacions financeres, optimitzar el valor dels clients i reforçar-se contra els riscos. A mesura que abracem el potencial de la banca oberta, les solucions a mida de Noda són eines fonamentals per a les empreses que busquen convertir les dades en un avantatge competitiu. 

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.
anunci

Tendències