Connecteu-vos amb nosaltres

Energia

Ajuts estatals: la Comissió autoritza ajuts de 37.4 milions d’euros per a la construcció d’una instal·lació de cogeneració d’alta eficiència a l’illa de la Reunió, a França

COMPARTIR:

publicat

on

La Comissió Europea ha aprovat una ajuda a la inversió de 37.4 milions d’euros en virtut de les normes de la UE sobre ajuts estatals per a la construcció d’una planta de cogeneració d’alt rendiment a l’illa de la Reunió, a França. Aquesta instal·lació produirà calor amb el tractament de residus i electricitat per a més de 10,000 llars. Està previst que la instal·lació entri en servei el segon trimestre del 2023. El beneficiari de l'ajuda és el sindicat mixt de tractament de residus de les microregions sud i oest de la Reunió, "ILEVA".

Aquest projecte té com a objectiu promoure la producció combinada de calor i energia d’alta eficiència a l’illa de la Reunió, ja que la producció d’aquestes instal·lacions de cogeneració permet estalviar energia primària en comparació amb la producció separada. de calor i electricitat. Aquest projecte també augmentarà les taxes de reciclatge reduint al mateix temps els residus municipals a les deixalleries. La Comissió ha examinat la mesura contra les normes sobre ajuts estatals de la UE, en particular les directrius del 2014 sobre ajudes estatals per a la protecció del medi ambient i l'energia.

La Comissió va considerar que la mesura és necessària, ja que el projecte no seria rendible sense l'ajut concedit i proporcionat, ja que la intensitat de l'ajut respectarà el límit de costos elegibles permès. La Comissió ha conclòs que l'esquema donarà suport a la producció d'electricitat a partir de cogeneració d'alta eficiència, d'acord amb els objectius energètics i climàtics de la UE en virtut del Tracte Verd Europeu, sense distorsionar indebitament la competència al mercat únic. Sobre aquesta base, la Comissió va concloure que la mesura compleix les normes sobre ajuts estatals de la UE. La versió no confidencial de la decisió es posarà a disposició amb el número de cas SA.60115 al Registre d'Ajuts de l'Estat al lloc web de competència de la Comissió un cop s'hagi resolt qualsevol problema de confidencialitat.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències