Connecteu-vos amb nosaltres

mercat de l'energia

EEX ara ofereix serveis de divulgació REMIT als mercats de gas bàltic-finlandesos

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

 L'European Energy Exchange (EEX) ha llançat amb èxit els serveis de divulgació d'informació privilegiada REMIT per als mercats de gas natural del Bàltic-finlandesa, oferts anteriorment per GET Baltic. La integració d'aquests serveis a la plataforma de transparència EEX segueix l'adquisició per part d'EEX de la participació majoritària de GET Baltic i és el primer èxit conjunt en el marc de la integració prevista dels mercats de gas bàltic-finlandesos a EEX. Fins ara, 23 clients s'han registrat per utilitzar els serveis d'informació d'EEX per als mercats de gas bàltic-finlandès.
 

"Ens complau ampliar la cobertura regional de la Plataforma de Transparència EEX a tres mercats de gas més en total”, diu Marcus Mittendorf, director de serveis de dades de mercat d'EEX."La plataforma de transparència EEX ofereix els més alts estàndards tècnics i disponibilitat per als clients d'aquesta regió i els permet divulgar la seva informació privilegiada per a tots els mercats europeus de gas i electricitat en un sol lloc."
 
Giedre Kurme, conseller delegat de GET Baltic, explica: "L'objectiu principal de GET Baltic és millorar els mercats de gas a les regions bàltiques i finlandeses, promovent la seva integració amb els mercats de comerç de gas europeus més amplis. Durant l'any anterior, EEX ha demostrat ser el soci perfecte per impulsar aquesta transformació junts, després d'haver completat amb èxit la fase inicial cap a la integració dels mercats a la plataforma comuna de transparència EEX. Esperem amb interès els desenvolupaments que ens espera."
 
La plataforma UMM de GET Baltic ja no accepta informació privilegiada i es donarà de baixa de la llista de plataformes d'informació privilegiada d'ACER.
 
La integració dels productes i serveis de GET Baltic per a la regió bàltica-finlandesa permet una connexió més estreta amb els mercats de gas líquid europeu que ja ofereix EEX. Com a resultat, té el potencial de reforçar encara més la liquiditat als mercats de gas bàltic-finlandesos.
 
 
L' European Energy Exchange (EEX) és una borsa d'energia líder que construeix mercats de productes bàsics segurs, exitosos i sostenibles a tot el món, juntament amb els seus clients. Com a part del Grup EEX, un grup d'empreses que serveixen mercats internacionals de matèries primeres, ofereix contractes d'energia, gas natural i drets d'emissió, així com de mercaderies i productes agrícoles. EEX també ofereix serveis de registre i subhastes de garanties d'origen, per compte de l'Estat francès. Més informació: Www.eex.com
 
OBTENIR el Bàltic, propietat de l'European Energy Exchange (EEX) i l'operador lituà del sistema de transport de gas "Amber Grid", és un operador del mercat de gas natural amb llicència amb l'estatus de Mecanisme d'Informació Registrat (RRM) atorgat per l'ACER. L'empresa opera un sistema de comerç electrònic per al comerç a curt i llarg termini de productes de gas natural amb lliurament físic a zones comercials situades a Lituània, Letònia - Estònia i Finlàndia. El desenvolupament de solucions a mida per al comerç de gas natural té com a objectiu contribuir a augmentar la liquiditat, la competitivitat i la transparència dels mercats majoristes de gas a Finlàndia i als Estats Bàltics.
 
 Foto: Martín Adams on Unsplash

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències