Connecteu-vos amb nosaltres

dades

#OnlineDisinformation: plataformes i anunciants per publicar un esborrany de codi de pràctiques

COMPARTIR:

publicat

on

S'espera que els representants de les plataformes en línia, les principals xarxes socials, els anunciants i la indústria publicitària facin públic un primer esborrany d'un Codi de pràctica per abordar la difusió de la xarxa desinformació a Europa. L’esborrany del document es publicarà després del Fòrum Multistakeholder, que reunirà tots els agents implicats.  aquí. A continuació, es transmetrà als representants dels mitjans de comunicació, la societat civil, els verificadors de fets i el món acadèmic, que també formen part del fòrum, per identificar possibles àrees de millora.

La versió final del Codi de pràctica s’espera a finals de setembre. Això hauria de conduir a una reducció mesurable de la desinformació en línia. Al desembre de 2018, la Comissió informarà dels avenços realitzats. El Codi de pràctiques proporcionarà mesures d'autoregulació per a les plataformes en línia i la indústria de la publicitat per assolir els objectius establerts per la Comunicació de la Comissió a l’abril del 2018, basat en quatre principis rectors: transparència, inclusivitat, credibilitat i diversitat.

Podeu trobar més detalls sobre la comunicació a la pàgina el comunicat de premsa, Q & A i full de dades.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències