Huawei ha fet una "ofrena de pau" als Estats Units per intentar defugir la disputa potencialment altament perjudicial entre les dues parts.

| Setembre 28, 2019

Huawei ha fet una "ofrena de pau" als Estats Units per intentar defugir la disputa potencialment altament perjudicial entre les dues parts.

El cap del gegant de les telecomunicacions xineses, davant d'una prohibició als Estats Units, ha dit que estava obert a un diàleg amb Washington i estava disposat a "llicenciar tota la plataforma Huawei 5G a qualsevol empresa nord-americana que vulgui fabricar-la i instal·lar-la i opera-ho, completament independent de Huawei ”.

Huawei, el fabricant d'equips de telecomunicacions més gran del món, des de maig es troba en la llista negra del comerç dels Estats Units, preocupa que Beijing pugui utilitzar els seus equips per espiar. Huawei ha denegat diverses vegades que afirma que ajudaria el govern xinès a espiar o a interrompre el sistema de telecomunicacions d'altres països.

Les recents promocions de la companyia als EUA van ser citades pel doctor Hui Cao, cap d'estratègia i política de Huawei EU, que estava parlant en un acte a Brussel·les. Va dir: "Es tracta d'una 'ofrena de pau' que esperem que sigui considerada."

Ren Zhengfei, fundador i conseller delegat de Huawei Technologies Co Ltd, també va dir aquest dijous que la companyia ja produeix estacions base 5G lliures de components nord-americans i preveu produir més del doble any que ve. A partir del mes d’octubre, la companyia produirà 5,000 de les estacions base de comunicacions mòbils 5G al mes i, l’any que ve, preveu fer prop de 1.5 milions d’estacions.

El doctor Cao va parlar per separat en un esdeveniment sobre com 5G pot ajudar a promoure el que es coneix com a "connectivitat del transport", obrint el camí per "carreteres més segures i un entorn més net".

Va dir que la seva empresa "pot convertir-se en un soci indispensable per a la Unió Europea", ja que s'esforça a desenvolupar xarxes segures i de confiança per apoderar un futur digital comú a tot el continent.

El debat “DigitALL” va sentir que Europa podria tenir un paper principal en la revolució de les comunicacions mòbils de 5G desenvolupant Digital Trust amb els seus socis tecnològics.

"La sobirania tecnològica de la UE - destacant la ciberseguretat, la protecció de dades i la privacitat - es millorarà treballant estretament amb la indústria TIC", va dir el doctor Cao.

"Com a principal proveïdor mundial d'equips de telecomunicacions, Huawei està disposada a respondre a les inquietuds de la UE sobre tota una sèrie de qüestions, des del govern de dades i l'ètica de l'AI fins a la gestió dels riscos de la cadena de subministrament per a equips utilitzats en les infraestructures crítiques i els sistemes digitals d'Europa", Va assenyalar el doctor Cao.

En declaració a una audiència d’analistes, el doctor Cao va presentar l’informe 2025 Global Industry Vision de Huawei, que detalla els megatrends 10 en desenvolupament de les TIC que es poden esperar durant els propers cinc anys.

"Si la UE avança i pensa en les oportunitats que representen aquestes noves tecnologies, pot liderar el món en la revolució digital, mantenint un enfocament prudent de la sobirania tecnològica", va dir el doctor Cao.

Els "Megatrends" de 10 identificats a l'informe 2025 Global Industry Vision de Huawei, donant forma al futur i inspirant una nova era d'inclusió digital, inclouen:
- Aprendre a conviure amb robots: el percentatge d’adopció de robots domèstics intel·ligents arribarà al 14% de 2025.
- Aprendre a treballar amb robots: els robots industrials treballaran colze a colze amb les persones que fabriquen, amb robots 103 per a tots els empleats de 10,000 introduïts per 2025.
- Super Sight: el percentatge d’empreses que utilitzen Realitat Augmentada i Virtual augmentarà fins al 10%.
- Creativitat augmentada: el 97% de les grans empreses utilitzaran AI en els seus serveis o operacions.
- La comunicació serà poc freqüent: les empreses faran un ús eficient del 86% de les dades que produeixen.
- Necessitat de cerca zero: el percentatge d'adopció d'assistents digitals personals intel·ligents assolirà el cent per cent de 90per.
- Els cotxes estaran cada cop més connectats a Internet i entre ells: la tecnologia C-V2X (Cellular Vehicle to-Everything) s’instal·larà al 15% dels vehicles del món.

la quantitat de dades globals produïdes anualment arribarà als zettabytes de 180.

El doctor Cao va dir que les xarxes 5G cobriran el 58% de la població mundial per 2025.

"Vivirem en una economia cada cop més simbiótica. 85% de les aplicacions empresarials es basaran en el núvol".

Va dir: "Vam viure èpoques històriques quan els tremendos desenvolupaments tecnològics que veiem ens transformaran totalment les nostres vides, vulguem o no.

"Un conductor serà els robots i l'AI. Els robots poden convertir-se en els nostres nous membres de la família i es calcula que en un futur el 14 per cent de les famílies tindrà un robot domèstic intel·ligent a casa seva. Els robots canviaran els nostres mercats de treball. La pregunta és: estem preparats per a aquest canvi? "

Va dir: "A Huawei volem solucions verdes, amb una contaminació mínima i carreteres més segures."

Segons 2022, segons 15, el 2 per cent dels cotxes tindrà equipament amb C-V30X (Vehicle mòbil a tot) i això podria augmentar fins a 40 fins a 2021 per cent en algunes ciutats. Per 2, va dir que la majoria dels vehicles nous produïts a la Xina tindran suport a C-VXNUMXX.

Va dir que, aquesta setmana, es va anunciar que es construirà un nou aeroport a Pequín que gestionarà uns 76 milions de passatgers l'any. "Uns nombres tan importants de passatgers requereixen una gran eficàcia, com ara els sistemes de reconeixement facial i els sistemes especials d'aparcament. Bona part d’aquesta necessitat els satisfarà els robots i l’AI. ”

Huawei també va destacar el potencial de les seves solucions 5G per fer front a problemes mediambientals crucials reduint, per exemple, la congestió de trànsit i les emissions de CO2 a través de comunicacions 5G i tecnologia de vehicles connectats.

Un altre dels principals ponents de l’acte va ser el Dr. Fabrizio Cortesi, director d’estratègia i cooperació de la divisió de xarxes sense fils de Huawei Europe, que va dir que les tendències del sector de les telecomunicacions fins a 2025 oferien avantatges, entre les quals es generen carreteres més segures i un entorn més net.

Reduir la congestió a les ciutats significava carreteres més segures, mentre que l’estalvi en el consum de combustible milloraria la qualitat de l’aire.

Va definir la “connectivitat del transport” com a significat que els vehicles es connectarien cada cop més entre ells, a la infraestructura viària i a internet.

Va dir: "5G és verd i ofereix oportunitats inigualables de mitigació del canvi climàtic.

"Tenim una tecnologia a prova de futur en C-V2X (Cellular Vehicle-to-Everything), que funciona millor amb 5G, i confiem que la Comissió Europea s'integri plenament, en el que aviat es convertirà en l'estàndard global per als cotxes connectats. la seva propera Llei delegada per a sistemes de transport intel·ligents cooperatius (C-ITS). "

Va dir que 5G seria un "facilitador" clau per assolir les noves tendències exposades a l'esdeveniment.

"5G pot fer que el món sigui més verd i aporti millores a tot arreu, sobretot perquè és extremadament eficient energèticament".

La Comissió Europea ara replanteja la seva legislació C-ITS abans de presentar-la al Consell Europeu a finals d’any.

"Aquesta és una oportunitat per a Europa d’introduir una legislació que li permeti unir-se a la Xina i els Estats Units al capdavant de la innovació en vehicles connectats, ja que entrem a l’era 5G", va dir Cortesi.

Utilitzant completament 5G, cotxes connectats intel·ligents, IoT, computació quàntica i altres tecnologies intel·ligents, un sistema de transport intel·ligent saludable pot ajudar a alleujar la vida dels residents urbans ocupats, reduint els costos de viatge i temps de viatge i augmentant l’eficiència a les ciutats europees, així com reduir el nombre d’accidents i morts a les carreteres del continent.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Xina, dades, Protecció de dades, economia digital, Mercat únic digital, Economia, destacat, les article, La vigilància massiva, Seguretat

Els comentaris estan tancats.