#China aconsegueix un desenvolupament econòmic i social sobre salt durant els últims 70 anys

| Setembre 30, 2019

La Xina ha assolit el desenvolupament econòmic i social del salt en els últims anys 70, va dir Ning Jizhe, cap adjunt de la Comissió Nacional de Desenvolupament i Reforma (NDRC) en la primera conferència de premsa celebrada pel Centre de premsa per a la celebració del 70thè aniversari de la fundació. de la República Popular Xina, escriu Han Xin, Daily People.

Xina ha estat testimoni d’èxits històrics i canvis en diverses causes, sobretot des del 18th Congrés Nacional del Partit Comunista de la Xina (CPC) celebrat a 2012, ha remarcat Ning, que també és el cap de la Oficina Nacional d’Estadística de la Xina (NBS).

Es va celebrar la conferència de premsa sobre la promoció d’un desenvolupament estable, saludable i sostenible de l’economia xinesa. El ministre de Finances de la Xina, Liu Kun, i el governador del Banc Popular de la Xina Yi Gang, també van assistir a la conferència, van informar els assistents i van preguntar a la premsa.

La Xina ha alliberat i desenvolupat significativament la seva productivitat social. El PIB nacional del país ha passat de 67.91 mil milions de iuans a 1952 a 90.03 bilions de yuan a 2018, representant un augment de 174 en termes reals. I el PIB per càpita ha millorat de 119 yuan a 64,600 yuan, que suposa un augment de 7,000% en termes reals. A més, els ingressos disponibles per càpita de la Xina a 2018 van ser 59.2 vegades a 1949.

Ning ha destacat que la força nacional, la productivitat social i els nivells de vida de la Xina han millorat molt.

La Xina s'ha convertit en la segona economia més gran, la major operadora de béns, la titular de les majors reserves de divises, el segon operador de serveis, el segon major usuari de capital estranger i el segon gran inversor sortint.

Durant els darrers anys 70, la Xina ha realitzat progressos econòmics, socials i ecològics coordinats, així com un desenvolupament sincrònic d’industrialització, informatització, urbanització i modernització agrícola.

A més, la inversió immobiliària del país també va mantenir un ràpid creixement durant les darreres dècades 7. Al final de 2018, els quilometratges operatius de la Xina de ferrocarril i ferrocarril d’alta velocitat arribaven als quilòmetres 132,000 i 30,000, respectivament, ocupant el segon i el primer del món, respectivament.

La contribució de la Xina a l’economia global és important. Actualment, el creixement econòmic de la Xina representa el 30 per cent del creixement global, el més alt del món.

"Durant els últims anys 70, la fortalesa financera de la Xina ha anat creixent juntament amb el seu sistema de finances públiques ", va dir Liu. Segons ell, els ingressos fiscals de la Xina havien augmentat gairebé 3,000 vegades, passant de 6.2 mil milions de iuans a 1950 fins a uns 18.34 bilions de yuan a 2018, amb un creixement mitjà anual de 12.5%.

El "pastís" del sistema financer de la Xina ha estat cada cop més gran, va dir Liu, tot i que el sistema financer del país també està millorant l'equitat i la justícia. Va dir que els beneficis de la reforma i el desenvolupament del país s’estan lliurant a cada vegada més persones.

Segons Yi, actualment, la Xina compta amb més de 4,500 institucions financeres del sector bancari, més de companyies de valors 130 i companyies d'assegurances 230.

El total dels actius de la indústria financera xinesa ha arribat a 300 bilions de yuan, el més gran del món, al qual el sector bancari va contribuir amb 268 bilions de yuan, va dir Yi. A més, la reserva de divises de la Xina ha assolit els milers de milions de dòlars 3.1, ocupant el primer lloc al món durant molts anys seguits. Davant la lenta recuperació econòmica mundial i l’increment de les incerteses externes, la Xina intensificarà els seus esforços en aspectes com ampliar la inversió efectiva i augmentar la qualitat i la capacitat de consum, de manera que doni suport a la formació d’un fort mercat interior, ha destacat Ning.

"L’escala de retallades d’impostos i taxes aquest any no té precedents en la història de la política fiscal de la Xina ”, va dir Liu, responent a la preocupació per l’aplicació de les polítiques de la Xina sobre reduccions d’impostos i taxes.

De gener a juliol d’aquest any, les retallades massives d’impostos i tarifes de la Xina van estalviar empreses i individus gairebé xNUMXtrn yuan, van revelar Liu, afegint que durant el període, els impostos es van reduir un total de 1.35trn yuan. La indústria manufacturera és el major beneficiari, mentre que en termes de sectors, l’economia privada va obtenir la quota de lleó

La reducció d’impostos i taxes de la Xina ha estimulat eficaçment el dinamisme de les entitats del mercat i ha reforçat la confiança dels mercats i l’impuls del creixement econòmic.

Una enquesta NBS sobre empreses 311 de nou províncies xineses va indicar que més del 70% dels fons lliurats per la reducció d’impostos van anar a la investigació i desenvolupament, a la renovació tècnica i a l’ampliació de la reproducció i la inversió, cosa que ha motivat significativament les empreses a augmentar els recursos d’investigació i desenvolupament.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, Xina, EU

Els comentaris estan tancats.