Media Pack

| Juny 12, 2019

eureporter ofereix a les organitzacions l'oportunitat d'influir en l'opinió i la presa de decisions de la Comissió Europea, el Parlament Europeu, altres institucions de la UE, els responsables polítics i les administracions dels països. Vegeu el nostre vídeo aquí.

Les investigacions mostren que la cobertura positiva dels mitjans de comunicació en les operacions empresarials influeix fortament en les decisions polítiques de la Comissió Europea, el Parlament i altres òrgans de decisió. Per tant, un pla integral de mitjans de comunicació és essencial per a una gestió política i de la reputació interna i externa exitosa.

eureporter té la seva seu a Brussel·les i cobreix tots els aspectes de l’activitat política i empresarial de la UE a tota la Unió Europea.

Les troballes de les enquestes multimèdia 2016, 2017 i 2018Què influeix en els influents?, enquestes de ComRes / Burson-Marsteller mostra a les fonts de notícies preferides i als canals de xarxes socials utilitzats pels diputats europeus, funcionaris de la UE i formadors d’opinió a Brussel·les eureporter a dalt d’una llista de mitjans de comunicació "molt influents", amb la visita dels diputats eureporter en línia de notícies sobre temes de la UE.

eureporter tarifes a 8%, iguals al New York Times i al Wall Street Journal, i davant del Guardian Online (6%) com a proveïdor de notícies en línia que es pot triar entre els diputats, el personal de les institucions de la UE i els responsables de la presa de decisions de Brussel·les i els responsables.

perfil d’audient d’eureporter

Mostra de Twitter i Googles el nostre perfil de públic com:

59.4% són homes

97.2% estan casats

28.7% són pares

36.2 yrs. edat mitjana

$ 42.9k / any. mitjà ingressos

Brussel·les (17.7%)

London (9.0%)

París (3.7%)

Berlín (3.1%)

Dublín (2.7%)

Estocolm (2.3%)

eureporter's els seguidors estan a la fi dels anys trenta, normalment homes casats amb ingressos elevats. El compte té una concentració notable de públic a Brussel·les.

Professionalment, els seguidors de @ eureporter són advocats, directius, consultors, gestors de vendes i màrqueting i professors. El compte es troba dins del primer 10% de tots els comptes de Twitter en termes de densitat de periodistes.

En el seu temps lliure, gaudeixen especialment de notícies sobre ciència, notícies tecnològiques, història, art / cultura i anar al teatre. Els seguidors de @eureporter són generosament benèfics i molt conscients del medi ambient. Els esports que augmenten notablement per sobre de la norma de Twitter inclouen el ciclisme i el rugbi.

Com a consumidors, són relativament rics, i les despeses es concentren més fortament en els viatges, la tecnologia i la vida nocturna. Les afinitats de marca més fortes que la mitjana de Twitter inclouen Ryanair, British Airways, KLM, TripAdvisor i Apple Store.

A les xarxes socials es parla més sovint de notícies / polítiques, causes / creences i televisió / pel·lícula. Entre aquestes notícies, destaquen The Economist, BBC News, Reuters, United Nations i BBC Global News.

eureporter es publica en línia en anglès i en altres idiomes 57, incloent alemany, francès i rus.

eureporter es visualitza a països i territoris 157 a tot el món (Google Analytics) per una mitjana de 70,000 espectadors per dia (Google Analytics)

Totes les històries publicades en línia eureporter també es publiquen automàticament a totes les xarxes socials.

eureporter té més seguidors de 30,000 a Linked In i Facebook que resideixen o treballen dins de la bombolla de la UE de Brussel·les, i un seguiment considerable a Twitter entre els responsables de la decisió que resideixen o treballen a les capitals de la UE.

eureporter està classificada per Google News i figuren en una posició prioritària com a proveïdor líder de confiança de notícies de la UE.

Punts de venda addicionals:

També tenim i publiquem els mitjans de comunicació següents:

https://www.london-globe.com/

Una llengua anglesa gratuïta per veure els mitjans de comunicació

https://www.newyorkglobe.co/

Una llengua anglesa lliure per veure els mitjans de comunicació

https://www.leglobefrance.fr/

Una llengua francesa lliure per veure els mitjans de comunicació

https://www.globusdeutschland.de

Una llengua alemanya lliure per veure els mitjans de comunicació

https://www.globoespana.es/

Una llengua espanyola lliure de veure els mitjans de comunicació

http://www.brusselsinview.eu/

Un britànic lliure per veure oci i esdeveniments de mitjans de comunicació

Paquets de suports:

Oferim els següents paquets multimèdia per a clients PR, Estratègia i Comunicacions:

Un off ad hoc - per mitjans de comunicació - històries escrites.

  • Publicació d'històries, funcions o publicacions d'opcions proporcionades pel client
  • Escriptura de la història o de la funció al resum del client

Subscripció mensual: històries escrites.

  • Publicació d'històries, funcions o publicacions opcionals proporcionades pel client: fins a històries 8 al mes en els mitjans de comunicació del client: subscripció mínima al mes de 3.

Nota: el client pot barrejar l'elecció dels mitjans de comunicació; per exemple, el client podria triar històries 8 al mes, escollint 4 per ser publicat a eureporter i 4 conté altres històries en 4 altres mitjans de comunicació.

El client també pot barrejar temes de la història.

Entrevistes de vídeo gravades i publicades en línia

  • Entrevista individual de vídeo amb càmera única entrevista maxima de durada de minut 5 a la zona de Brussel·les
  • Taula rodona de vídeo de màxima durada de minuts 30

Nota: Tots els vídeos es produeixen en completa transmissió estàndard HD 1080p MP4 i publicats en línia a través de YouTube i incorporats als nostres suports. Els vídeos també estan disponibles per al client per passar a les emissores d’incrustació al lloc web del client sense cap cost addicional. Els vídeos es publiquen fora de Brussel·les mitjançant cites separades.

Per obtenir preus i informació, poseu-vos en contacte amb el correu electrònic: publisher@eureporter.co

Comentaris

Comentaris de Facebook

categoria: Ocult

Els comentaris estan tancats.