Connecteu-vos amb nosaltres

Consell Europeu de Recerca

El Consell Europeu de Recerca dóna suport als investigadors per explorar el potencial comercial del seu treball

COMPARTIR:

publicat

on

55 becaris del Consell Europeu de Recerca (ERC) han rebut ERC Subvencions de prova de concepte per explorar el potencial comercial o social dels seus resultats de recerca. Amb un valor de 150,000 euros cadascun, aquest finançament complementari forma part del programa de recerca i innovació de la UE, Horizon Europe. Els projectes seleccionats cobreixen una varietat de temes, per exemple, l'ús de camps sonors per separar components sanguinis com a alternativa a la centrifugació, i un nou tipus d'indicadors de temps-temperatura per al transport de la cadena de fred d'aliments i productes farmacèutics com les vacunes. Els nous projectes es portaran a terme a 14 països d'Europa. Des del 2011, ERC ha finançat unes 1,575 subvencions Proof of Concept. Aquests fons addicionals ajuden els becaris de l'ERC a verificar la viabilitat pràctica dels conceptes científics, explorar oportunitats de negoci o preparar sol·licituds de patent. El pressupost global d'aquest tipus de finançament el 2022 és de 50 milions d'euros. Hi ha més informació disponible en aquest Comunicat de premsa ERC

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències