Connecteu-vos amb nosaltres

Bulgària

Política a part: Lukoil continua sent la xarxa de gasolineres més visitada de Bulgària: investigació

COMPARTIR:

publicat

on

Lukoil continua sent la xarxa de gasolineres més visitada de Bulgària, segons la investigació realitzada per l'agència ESTAT, superant a OMV, Shell i altres. Durant els últims 6 mesos, més de 2/3 dels conductors s'han reposat a les benzineres de Lukoil. El consum es manté pràcticament sense canvis en comparació amb els resultats de la investigació del gener de 2022.

Com a rànquing de reconeixement el 2023, va pujar al quart lloc: gairebé tots (95%) els ciutadans majors d'edat del país han sentit parlar d'aquesta marca. Les 3 principals empreses estrangeres són Kaufland, Lidl i Billa, els grans distribuïdors de productes de gran consum.

És important assenyalar que el 2023 Lukoil ha reforçat les seves posicions de lideratge respecte als seus competidors directes i fins i tot ha aconseguit superar els operadors mòbils en termes de reconeixement.

Malgrat la situació política actual, el sentiment dels consumidors búlgars s'ha mantingut pràcticament sense canvis i pràcticament no ha tingut cap impacte en les seves preferències.

La marca Lukoil és la primera que esmenta gairebé l'11% de la població, i un altre 38% recorda l'empresa de manera espontània (però no en primer lloc). Quan se li pregunta a quines empreses estrangeres li vénen al cap, Lukoil ve al cap principalment entre homes, persones en edat activa, residents de ciutats i pobles regionals.

Quatre de cada deu búlgars adults creuen que Lukoil té una bona reputació. El nombre de persones que comparteixen aquesta declaració va disminuir en 8 punts percentuals respecte al gener de 2022. Un descens similar és típic per a gairebé totes les empreses estrangeres incloses en l'estudi, amb les diferències més significatives observades entre els minoristes.

També el 2023, Lukoil registra el resultat més alt entre totes les gasolineres pel que fa a l'índex de voluntat de recomanar la marca (Net Promoter Score) - 6.6 sobre 10. La voluntat de recomanar Lukoil és més gran entre els homes de 30 a 39 anys i els residents. de les ciutats regionals.

anunci

És important assenyalar que l'estudi va demostrar que els aspectes polítics dins de Bulgària tenen poc impacte sobre els ciutadans corrents. Aquesta desconnexió entre la classe política i la població és identificada per totes les principals agències de votació. I mentre que la política resol els seus propis problemes, els usuaris finals gaudeixen de la seva vida mesurada habitual i no fan cas a les disputes polítiques.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències