Connecteu-vos amb nosaltres

La tecnologia digital

Des que Huawei va ser prohibit, el servei 5G del Regne Unit és el pitjor d'Europa?

COMPARTIR:

publicat

on

El Regne Unit va començar a eliminar els dispositius Huawei de la seva xarxa telefònica el 2020 per defensar la seguretat nacional. Malauradament, aquest enfocament ha tingut diverses ramificacions, inclosa la reducció dels nivells de servei.

Huawei, una important empresa d'infraestructures de telecomunicacions, va ser expulsada, deixant un buit que ha estat difícil d'omplir, donant lloc a un servei deficient per als clients del Regne Unit.

Security experts and UK government officials, encouraged by the USA, raised concerns about Huawei’s presence in crucial infrastructure, leading the UK government to announce it would remove Huawei equipment from its 5G networks as fast as possible.

El fet que el Regne Unit prohibís Huawei de les seves xarxes 5G i ordenés la retirada del seu equip ara pot explicar el mal rendiment del 5G del Regne Unit.

En un informe publicat recentment, l'empresa de proves d'Internet i qualitat MedUX found that London’s 5G network is the worst in Europe. Berlin has the strongest 5G coverage in Europe at 89.6%. It is also the greatest site for 5G streaming overall, with latency under 40 milliseconds.

Berlin, Barcelona, and Paris scored highest in Europe on MedUX’s 5G quality standard. In second place were Lisbon, Milan, and Porto.

Tanmateix, Londres es trobava a prop de la part inferior de les xarxes 5G europees. MedUX informa que el 77.5% dels residents de la ciutat tenen telèfons 5G, per sota de la mitjana de la ciutat.

Londres té enllaços de baixada lents. MedUX statistics show that the city’s average download speed is 143 Mbps, compared to 528 Mbps in Lisbon, 446 Mbps in Porto, and 326 Mbps in Barcelona.

MedUX també va publicar informació que mostra que els operadors britànics són inferiors als operadors europeus en 5G.

EE ocupa el 12è lloc de 36 operadors europeus per a la qualitat de la xarxa 5G, segons MedUX. Vodafone ocupa el 24è, Three 33è. El número 36 és O2.

The UK’s 5G network may be underperforming because Huawei was blacklisted.

BT’s 5G network began construction in 2019. EE and Vodafone released the first super-fast internet deals in the country that year.

El 2020, el govern del Regne Unit va ordenar a Huawei que retirés tota la tecnologia 5G el 2027.

Els operadors britànics critiquen la mesura perquè interromprà els seus llançaments, però s'han afanyat a eliminar els equips Huawei de les seves xarxes bàsiques i no centrals.

S'esperava que el canvi potenciï la seguretat nacional i reduís la dependència dels proveïdors estrangers, però ha estat difícil d'implementar, afectant els clients finals.

The lack of vendors to replace Huawei’s leaving has been a major issue. Only a few businesses can provide large-scale infrastructure and equipment for the telecom industry worldwide. Getting rid of Huawei has hampered network upgrades and deployment, delaying high-speed internet deployment and providing bad service.

Els equips de Huawei són cars i difícils d'eliminar, cosa que fa que els operadors de telecomunicacions siguin més tensos. Els clients paguen més pel servei perquè substituir equips gairebé nous, renegociar contractes i reordenar les xarxes costa molt. L'eliminació de Huawei ha provocat interrupcions de la xarxa i interrupcions del servei, cosa que ha enfurismat la gent acostumada a la connectivitat contínua.

Another effect of the Huawei ban is to hinder UK telecom innovation and technology. Huawei led 5G development and deployment worldwide. Now not available in the UK, operators can’t leverage its cutting-edge technology and experience. The UK is trailing other nations in building 5G networks and taking advantage of its business opportunities. Old infrastructure limits users’ access to fast-connection-required services and apps.

Taking down Huawei equipment has also strained UK-China relations, which could affect commerce and investment. Critics believe the move casts doubt on the UK’s commitment to a free and open market and that China may retaliate by disrupting global supply chains.

L'equip de Huawei es va retirar de la xarxa de telecomunicacions del Regne Unit per motius de seguretat, però, la seva prohibició i eliminació posteriors han tingut impactes negatius no desitjats en els usuaris del Regne Unit.

Due to a lack of effective alternatives and the difficulty and cost of removal, service quality has declined and the country has fallen behind in technology. Over time, politicians and industry stakeholders must work together to fix these concerns and reduce user impact while protecting the UK’s telecoms infrastructure.

Next time you struggle for a decent 5G signal on your mobile phone, ask yourself “why?”Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències