Connecteu-vos amb nosaltres

les emissions CO2

Donar suport al transport públic ecològic a les ciutats de Polònia: el comissari de política regional Hahn dóna llum verda a tres grans projectes per valor de més de 400 milions d’euros

COMPARTIR:

publicat

on

verd-públic-transportLa Comissió Europea ha aprovat inversions de 419.3 milions d'euros del Fons de Cohesió de la UE (FC) per donar suport a tres grans projectes de transport ferroviari i de tramvia per millorar significativament els serveis de transport entre les ciutats de Varsòvia i Radom, així com a Poznań ia la regió de Silesia. Els projectes tenen com a objectiu modernitzar els sistemes de transport públic de manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient, fomentant el nombre de passatgers i proporcionant als viatgers i visitants una millora de les condicions de viatge, més comoditat i un temps de viatge més curt. Un dels projectes, a Poznan, es va obrir a les empreses només aquesta setmana. La contribució de la UE ajudarà a la Polònia a superar la meitat dels costos.

El comissari de política regional, Johannes Hahn, que va aprovar les inversions, va dir: “Aquestes són un bon exemple de les inversions de la UE en virtut de la política regional que contribueixen a millorar la mobilitat dels nostres ciutadans, garantint unes condicions de viatge segures, sostenibles i respectuoses amb el medi ambient. Aquest tipus de projectes de desenvolupament d’infraestructures augmenten la competitivitat i contribueixen a l’enfortiment de l’economia en general, alhora que donen suport a la transició cap a formes de transport més sostenibles, com ara el ferrocarril i el tramvia.

Totes les inversions es financen amb el programa operatiu polonès "Infraestructura i medi ambient" amb la mateixa prioritat "Transport ecològic".

El projecte 'Modernització de la línia ferroviària núm. El tram 8 de Varsòvia Okęcie - Radom implica la millora de 49 quilòmetres de la línia ferroviària entre Varsòvia Okęcie Radom a la regió de Mazowieckie. Gràcies a la millora de la línia de ferrocarril, la velocitat global de la línia augmentarà a 160 km / h per al trànsit de passatgers i a 120 km / h per al trànsit de mercaderies i, un cop implementada a finals de 2015, el nombre de passatgers que agafaran el tren augmentarà al sud Polònia. La Unió Europea, a través de les FC, finançarà 239.4 milions d'euros de la inversió total de 428.7 milions d'euros.

El projecte "Construcció del dipòsit de tramvies Franowo a Poznań" a la regió de la Gran Polònia consisteix en la construcció d'un dipòsit de tramvies a Poznań amb una nau d'aparcament de 100 tramvies junt amb una nau d'inspecció, naus per a tallers, equipament tècnic, magatzems i estables per a serveis públics vehicles, amb infraestructures de via i subministrament elèctric que permetin circular als vehicles dins del dipòsit. El projecte es va obrir aquesta setmana. La Unió Europea, a través del Fons de Cohesió, finançarà 48.6 milions d'euros d'una inversió total de 75.4 milions d'euros.

El projecte "La modernització de la infraestructura de transport de tramvies i troleibusos a l'aglomeració de Silèsia amb infraestructures d'acompanyament" té com a objectiu millorar el sistema de transport públic a set municipis de l'Àrea Metropolitana de l'Alta Silèsia. A causa del projecte, el nombre de passatgers atesos pel sistema de transport públic més respectuós amb el medi ambient pujarà a uns 3.6 milions anuals. També es reduirà el temps de viatge entre les ciutats interessades al 5-10%. El projecte es va implementar el 2013 i la Unió Europea, a través del Fons de Cohesió, va finançar 131.3 milions d’euros d’una inversió total de 201.8 milions d’euros.

Fons

anunci

Es tracta de projectes importants, dels quals la inversió total (IVA inclòs) està per sobre de 50m € i, per tant, està subjecta a una decisió específica del Comissio Europeu n, mentre que altres tipus de projectes són aprovats a nivell nacional o regional.

Les decisions de cofinançament d'aquests projectes es troben dins del període de programació 2007-2013.

A Polònia se'ls ha assignat aproximadament uns XNXX milions d’euros en finançament de la política de cohesió de 67-2007 i 2013bn € (preus actuals) de 77.3-2014.

Més informació

"Projectes majors" finançats per la UE
Política de cohesió de la UE a Polònia 2007-2013
Política de cohesió de la UE a Polònia 2014-2020
Política de cohesió de la UE 2014-2020
Contacte del projecte «Modernització de la línia de ferrocarril núm. 8 secció Warsaw Okęcie - Radom (LOT A, B, F) '
Contacte del projecte "Construcció del dipòsit de tramvies Franowo a Poznań"

Contacte del projecte "La modernització de la infraestructura de transport de tramvies i troleibusos a l'aglomeració de Silèsia amb infraestructura d'acompanyament"

Twitter

@EU_Regional
@JHahnEU

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències