COP20 converses sobre el canvi climàtic: Delegació del Parlament Europeu per assistir a Cimera de Lima

20141105PHT77404_originalUna delegació 12-fort d'eurodiputats participarà en la conferència climàtica de l'ONU a Lima, Perú, de dilluns a divendres (8 12-desembre). La Conferència de les Parts 20th (COP20) té per objecte establir l'estructura d'un acord climàtic global i vinculant per a ser conclòs a París el 2015. En una resolució votada el mes passat, el Parlament Europeu ha reiterat el compromís de la UE per aconseguir en el camí per a un escenari d'escalfament per sota de 2 ° C climàtic, i es va comprometre a intensificar les contribucions europees al Fons Verd per al Clima (FVC).

Els diputats de la delegació es reunirà, entre d'altres, amb el secretari executiu de la Convenció marc de les Nacions Unides sobre el canvi climàtic (CMNUCC) Christiana Figueres i la presidenta del Grup Intergovernamental d'Experts sobre el Canvi Climàtic (IPCC), Rajendra Kumar Pachauri. Es debatran qüestions amb els principals negociadors i es trobaran amb homòlegs d'altres parlaments, així com representants locals i internacionals d'ONG.
"A Lima, el nostre repte serà convèncer a totes les parts i altres interessats que tots necessitem per acordar i aplicar una política climàtica ambiciosa, en primer lloc, per tal de salvar al nostre planeta, sinó també per crear llocs de treball i fomentar el creixement sostenible" va dir el president de Delegació Giovanni La Via (PPE, ET). "Per a això cal intensificar els nostres esforços dins de la comunitat internacional. S'ha aconseguit èxit en els objectius de la UE per a la reducció d'emissions de gasos d'efecte hivernacle, però cal assegurar-se que això succeeix a nivell internacional també ", ha afegit.

'Paris aliança' necessària per davant de 2015
"Fins ara els Estats Units i la Xina han estat bloquejant el camí, però sembla que ara prenen més seriosament el canvi climàtic. Com els majors contaminants del món, la seva contribució serà crucial ", va dir Delegació vicepresidenta Jo Leinen (S & D, DE).

"No obstant això, la UE ha de romandre en la línia davantera i negociar el millor acord possible. Així Lima i París l'any que posarà a prova la diplomàcia de la UE. Una mena de "aliança de París 'per a un acord vinculant s'ha d'establir per tal de garantir l'èxit", ha afegit.

Roda de premsa, esdeveniment paral·lel Parlament Europeu
Delegació cadira Giovanni La Via durà a terme una roda de premsa conjunta amb la UE Climàtic i Energia comissionat Miguel Arias Cañete dimecres 10 desembre 11.00h (Lima, PET) 17.00h (Brussel·les, CET). L'esdeveniment es durà a webstreaming. La delegació també es durà a terme un "esdeveniment paral·lel" públic amb experts d'alt nivell sobre el finançament per al clima dimecres, 13.00 PET, 19.00 CET.

reunió de Lima
CP 20 és la sessió 20th de la Conferència de les Parts en la Convenció Marc de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic. Els COP és l'òrgan decisori suprem de la Convenció. Tots els governs que són part de la Convenció estan representats en les COP, procedir a la revisió i promoure l'aplicació de la Convenció.
membres de la delegació

Giovanni LA VIA (PPE) - President de la delegació

 1. Jo Leinen (S & D) - Vice-president de la delegació
 2. Jerzy Buzek (PPE)
 3. D. Karl-Heinz Florenz (PPE)
 4. Ms Elisabetta Gardini (PPE)
 5. Sr. Seb DANSA (S & D)
 6. Ms Kathleen Van Brempt (S & D)
 7. D. Ian Duncan (ECR)
 8. Sr. Gerben-Jan Gerbrandy (ALDE)
 9. Ms Merja Kyllonen (GUE / NGL)
 10. Sr. Bas Eickhout (Verds / ALE)
 11. Sr. Valentinas Mazuronis (EFDD)
Més informació

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, les emissions CO2, medi ambient, EU, EU, Parlament Europeu, política, Reciclatge, Energia renovable, cims

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *