Connecteu-vos amb nosaltres

economia circular

#Environment: 67% dels europeus volen UE faci més

COMPARTIR:

publicat

on

20160708PHT36566_width_600El medi ambient és una cosa que els europeus preocupen profundament: 67% d’ells agradaria a la UE que fes més en matèria de protecció del medi ambient, segons una enquesta de l'Eurobaròmetre encarregada pel Parlament Europeu. Llegiu l'article per obtenir més informació sobre el que la UE ja fa i que farà per protegir la vostra salut, salvaguardar la biodiversitat i lluitar contra el canvi climàtic.

La UE pot actuar en la majoria de les àrees de la política ambiental, com ara la contaminació de l'aire i de l'aigua, la gestió de residus i el canvi climàtic.

El membre del PPE italià Giovanni La Via, president del comitè de medi ambient, va dir: "Compartim les preocupacions dels nostres ciutadans, tal com es veu a l'Eurobaròmetre, i, per aquest motiu, estem molt compromesos a treballar en noves polítiques i propostes per lluitar contra el canvi climàtic i salvaguardar el medi ambient ".

Referint-se a l'acord conclòs a la Cim COP21 a París l'any passat, La Via va dir: "La Unió Europea ha tingut un impacte crucial en aquest acord i ara està desenvolupant totes les polítiques per convertir-lo efectivament en actes".

Mesures

La UE està treballant en diferents mesures per fer front al canvi climàtic. Alguns ja s'estan duent a terme, mentre que altres encara s'estan treballant.

Actualment, les institucions de la UE estan implementant l'acord de París, inclosa una reforma de la UE Esquema de Comerç d'Emissions; un objectiu per reduir les emissions de gasos d'efecte hivernacle de la UE almenys 40% de 2030; i promoure la legislació de la UE energia renovable.

anunci

Els negociadors del Parlament i del Consell han arribat recentment a un acord sobre legislació per millorar la qualitat del nostre aire. Aquests contenen plans nacionals més ambiciosos limitacions de les emissions de contaminants clau per 2030, inclosos els òxids de nitrogen (NOx), les partícules i el diòxid de sofre.

Després de l’escàndol de Volkswagen, el Parlament va establir un comissió d'investigació investigar els escàndols de mesures d'emissions de cotxes falsificats.

Els diputats també han adoptat recentment noves normes etiquetatge d’eficiència energètica per a electrodomèstics per facilitar la selecció del que volen els consumidors.

El Parlament també vol estimular el pas cap a economia circular, que consisteix en part a fer que els productes durin més a través del reciclatge i la reutilització. A més, els diputats europeus estan treballant en la legislació per millorar-los la gestió de residus.

L'ús de les bosses de plàstic a Europa es reduirà dràsticament segons la legislació aprovada pel Parlament.

També ha Naturalesa 2000, la xarxa d’àrees protegides coordinada més gran del món. Cobreix més del 18% de la superfície terrestre de la UE i gairebé el 6% del seu territori marítim.

Sobre l'enquesta

L’enquesta es va realitzar entre 27,969 persones de tota la UE entre 9 abril i 18 abril. Va ser creat per ser representatiu de la població en conjunt.

A nivell de la UE, 67% dels enquestats va expressar el seu suport a més accions de la UE en matèria d’acció mediambiental, en comparació amb 59% al Regne Unit i 62% a Irlanda.

Consulteu aquesta infografia interactiva comparar els resultats de l’enquesta en diferents àmbits polítics per al conjunt de la UE i per a cada estat membre.

Més informació

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències