Connecteu-vos amb nosaltres

EU

GMB dóna la benvinguda a l'audiència de petició de Cammell Laird 1984: Els davanters al Parlament Europeu sobre 1 desembre

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

at060713dmarnell-2"Comemorem els 30 anys de la vaga d'aquest mes i em complau que ara hi hagi una data perquè la petició sigui escoltada", va dir Eddie Marnell, exdavanter de GMB Laird, Laird (A la foto).

Ha rebut la confirmació que la seva petició al Parlament Europeu s'ha considerat admissible i serà escoltada a la reunió del Comitè de Peticions on 1 de desembre de 2014. És probable que se n’assabenti 16h.

Edward Marnell, en nom de tots els vaguistes de Cammell Laird, va presentar una denúncia el juliol de 2013 al Parlament Europeu pel tracte injust que va donar als vaguistes de Cammell Laird el 1984 i la seva lluita per la justícia des de llavors. El 1984, aquests treballadors van emprendre una vaga oficial per la pèrdua de llocs de treball. Van ser acomiadats, empresonats 30 dies i es van rescindir tots els seus drets d’acomiadament i pensió. Des de llavors, han fracassat tots els esforços per localitzar documentació oficial relacionada amb la decisió de processar-los, la gravetat de la condemna per menyspreu, el seu empresonament a la presó Walton d’alta seguretat i la finalització de tots els drets laborals per part de l’empresa. El tracte injust als vaguistes de Cammell Laird constitueix un error judicial de sempre.

anunci

Des de 1984, hi ha hagut intents constants d’obtenir informació, incloses nombroses sol·licituds de llibertat d’informació als ministres de cap d’estat i de justícia del Regne Unit i autoritats relacionades, en relació amb la contravenció dels drets humans bàsics de les persones implicades segons les lleis, tractats i convenis europeus i internacionals establerts. Tot i així, els seus drets declarats de respecte al principi de llibertat, democràcia, respecte als drets humans i a les llibertats fonamentals i a l’estat de dret previst a l’art. 6 del Tractat de la Unió Europea han estat denegats.

Els vaguistes de Cammell Laird s’han dirigit al Parlament Europeu després d’haver esgotat els canals nacionals per obtenir informació per aconseguir justícia.

Eddie Marnell, peticionari i membre del Consell Executiu Central de GMB, va dir: "Espero assistir a aquesta audiència al Parlament Europeu com un pas més en el que ha estat un llarg camí per intentar aconseguir justícia. Estem commemorant els 30 anys de la vaga aquest mes, i em complau que ara hi hagi una data per escoltar la petició.

anunci

"Segons tinc entès, es demanarà a la Comissió de la UE informació sobre la compatibilitat d'aquestes accions amb el Tractat CE vigent en aquell moment pel que fa al reconeixement dels drets dels sindicats i del dret de vaga, i és probable que se sol·liciti a dues comissions del Parlament Europeu per obtenir una opinió sobre el cas (Comissions de Justícia i Llibertats Civils i Ocupació).

"Agraïm que això no constitueixi una decisió sobre el cas dels treballadors de Cammell Laird en aquesta etapa. Simplement vol dir que el comitè sol·licita més informació a la Comissió Europea.

"Després de tant de temps amb tan poca informació, qualsevol novetat que pugui ajudar a aportar una mica de llum sobre les decisions que conduiran a aquest flagrant avortament judicial serà benvinguda.

"Aquest procés pot trigar una mica, ja que no hi ha un termini fixat per a una resposta de la Comissió. No espero una resposta com a mínim de 3 a 6 mesos, potser més temps. Però després ja hem esperat 30 anys i, malauradament, alguns dels meus companys de treball ja no són amb nosaltres per continuar la nostra lluita per la justícia. Per això, els que ens queden seguim donant totes les pedres que podem en la nostra campanya per la justícia ".

Seguir llegint
anunci

TEST

Banc Central Europeu (BCE)

Lagarde, del BCE, manté les portes obertes a una inflació més elevada

publicat

on

By

La inflació a la zona de l’euro podria superar les previsions ja elevades del Banc Central Europeu, però hi ha pocs indicis que això passi, la presidenta del BCE, Christine Lagarde (A la foto) va dir el dilluns (27 de setembre), escriu Balazs Koranyi, Reuters.

"Tot i que la inflació podria resultar més feble del previst si l'activitat econòmica es veiés afectada per un renovat enduriment de les restriccions, hi ha alguns factors que podrien conduir a pressions de preus més fortes del que s'espera actualment", va dir als parlamentaris del Parlament Europeu.

"Però fins ara veiem signes limitats d'aquest risc, cosa que significa que el nostre escenari de base continua preveient que la inflació es mantingui per sota del nostre objectiu a mitjà termini", va afegir.

anunci

Seguir llegint

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 231 milions d’euros en prefinançament a Eslovènia

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 231 milions d’euros a Eslovènia en prefinançament, equivalent al 13% de l’assignació de subvencions del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la implementació de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència d’Eslovènia. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resiliència d'Eslovènia.

El país rebrà 2.5 milions d’euros en total, que consistiran en 1.8 milions d’euros en subvencions i 705 milions d’euros en préstecs, durant la vida del seu pla. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementaran amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU.

L’RRF és el centre de NextGenerationEU, que proporcionarà 800 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes entre els estats membres. El pla eslovè forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències