Connecteu-vos amb nosaltres

La violència domèstica

Més èmfasi en la prevenció necessària per combatre la violència contra les dones

COMPARTIR:

publicat

on

En 25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra la Dona, FRA reitera la seva crida als Estats membres a centrar-se més en la prevenció de la violència.

innovador d'FRA reportar Sobre la violència contra la dona, que es va basar en una enquesta de dones de 42,000 a tota la UE, va revelar l'abús que van sofrir les dones a casa, el treball, en públic i en línia. Proporciona per primera vegada dades a escala de la UE sobre les experiències de violència física, sexual i psicològica de les dones, ajudant a una àmplia varietat de grups a actuar d'acord amb el Conveni d'Istanbul sobre la prevenció i la lluita contra la violència contra la dona i la violència domèstica del Consell d'Europa.

Després de la publicació dels resultats en 2014, FRA ha estat actiu en el diàleg amb les institucions de la UE, els governs nacionals, els organismes internacionals i les organitzacions no governamentals per discutir els resultats i assegurar-se que es prenen a nivell nacional per informar a l'evolució del dret, la política, i practicar.

El conjunt de dades de la violència de FRA contra les dones enquesta s'emmagatzema amb el Servei de Dades del Regne Unit (Enllaç és extern)I està disponible de forma gratuïta. Un nombre d'investigadors de la UE ja han aplicat a utilitzar el conjunt de dades, el que contribueix a la creixent cos de coneixement sobre experiències de les dones de la violència i les oportunitats per a la intervenció primerenca per evitar una major victimització.

La informació detallada sobre com es van recollir les dades es pot trobar al informe tècnic que acompanya l'enquesta. Els resultats de l'enquesta detallada per a cadascun dels estats membres estan disponibles mitjançant l'interactiu explorador de dades en línia En el lloc web de FRA. En l'informe principal es pot trobar una anàlisi en profunditat dels resultats amb les propostes d'acció de FRA a nivell de la UE i els Estats membres.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències