Connecteu-vos amb nosaltres

EU

#LegalRights: Nens per aconseguir els drets de tota la UE en virtut de la nova llei garanteix

COMPARTIR:

publicat

on

Jean-Lambert-474x234El Parlament Europeu va aprovar dimecres (9 de març) noves normes de la UE que estableixen garanties per als nens sospitosos o acusats en procediments penals.

Comentant després de la votació, el portaveu de les llibertats civils dels verds, Jean Lambert, va dir: "Aquesta nova legislació de la UE és un pas endavant benvingut per garantir que els nens tinguin un nivell de protecció garantit en els procediments penals a tota la UE. La nova llei estableix els drets processals bàsics dels nens, que s'han de garantir a tot Europa, i té com a objectiu garantir la l'interès superior del nen està al capdavant.

"Ja era hora d'establir els drets comuns dels nens a tot Europa i abordar el problema de les normes nacionals que hi havia fins ara. La nova llei estableix estàndards mínims bàsics. La detenció dels nens sospitosos o acusats s'ha d'utilitzar com a últim recurs i s'ha de garantir que els nens siguin detinguts separats dels adults. Han de tenir accés a un metge i tenir dret a una avaluació individual. És important destacar que també tindran dret a ser comunicats en una llengua adaptada a les seves necessitats, així com a estar acompanyats pel titular de la pàtria responsabilitat durant el procediment.

"Tot i que la nova llei representa una millora important en general, és decebedor que limita el dret dels nens a ser assistits per un advocat en determinats casos. Bàsicament, això depèn dels estats membres de decidir i es pot denegar un advocat si el delicte comet el delicte. no és greu o la investigació es podria veure afectada".

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències