Connecteu-vos amb nosaltres

EU

#StateAid: La Comissió aprova règims d'ajuda a les energies renovables a Luxemburg i Malta

COMPARTIR:

publicat

on

renewable_energy_south-Àfrica-finances-reipppLa Comissió Europea ha trobat plans de Luxemburg i Malta per donar suport a la generació d'energia a partir de fonts renovables per estar en línia amb les normes sobre ajudes estatals de la UE. Els esquemes augmentaran l'electricitat produïda a partir de fonts renovables, en línia amb els objectius energètics de la UE, sense distorsionar la competència.

Al setembre 2015, Luxemburg va notificar els seus plans de suport a la producció d'energia renovable. L'esquema de Luxemburg introdueix pagaments de primes per donar suport als operadors de les instal·lacions d'energia eòlica, solar, biogàs, energia hidroelèctrica i de biomassa. El pressupost total de la mesura serà d'aproximadament 150 milions de €, repartit entre els 2016 i 2020.

Al desembre de 2015, Malta va notificar plans de suport als operadors de les instal·lacions d'energia solar fotovoltaica i eòlica terrestre. L'ajuda es concedeix en forma d'una prima per sobre del preu de mercat. Segons els plans, els desenvolupadors eòlics en terra pot ser adjudicatari de suport si un lloc elegible rep l'autorització del projecte durant la vida útil del sistema. El pressupost total de la mesura serà d'aproximadament 140 milions de €, repartit entre els 2016 i 2020.

La Comissió va avaluar els plans en el marc del Directrius 2014 sobre les ajudes estatals per a la protecció del medi ambient i energia ("les Directrius"), que permeten als estats membres donar suport a la producció d'electricitat a partir de fonts renovables en determinades condicions.

La Comissió va considerar que les mesures seran fomentar el desplegament d'instal·lacions d'electricitat renovable i ajudar a Luxemburg i Malta a assolir els seus objectius d'energia renovable 2020. De conformitat amb les Directrius, operadors anteriors 500kW no reben cap tarifa d'alimentació, però els pagaments de primes basades en el mercat. Tots dos esquemes d'assegurar que la possible distorsió de la competència provocada per el finançament públic es redueix al mínim.

Fons

Sota el Directiva d'Energia Renovable, Luxemburg té un objectiu d'energies renovables d'11% de l'electricitat consumida per 2020 brut. Luxemburg tenia un esquema existent de suport a les energies renovables instal·lacions però va notificar a la nova mesura com una alteració i l'extensió d'aquest règim, que va expirar el 31 2015 desembre.

anunci

En virtut de la mateixa Directiva, Malta té un objectiu d'energies renovables 10% de l'electricitat consumida per 2020 brut. A la fi de 2014 Malta havia aconseguit 4% d'energies renovables acció. Aquesta nova mesura està destinada a ajudar que donen compte de la 6% restant.

La versió no confidencial de les decisions es publicarà al registre d'ajudes estatals al competència pàgina web sota el SA.43995 el nombre de casos de Malta i SA. 43128 per a Luxemburg, un cop garantida la confidencialitat s'hagin resolt. la State Aid Weekly e-News llistes de noves publicacions de decisions sobre ajuts estatals a Internet i en el Diari Oficial de la UE.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències