#Croatia - Millora de la infraestructura hídrica a Rijeka gràcies als fons de la UE

| Setembre 3, 2018


S'inverteix € 163 milions del Fons de Cohesió per a l'actualització del sistema de subministrament i tractament d'aigua de la zona urbana de Rijeka, al districte de Primorje-Gorski Kotar, a Croàcia occidental. Les obres tindran com a objectiu proporcionar aigua més neta a la població dels habitants de 190,000, reemplaçar l'envelliment de la infraestructura de subministrament d'aigua, augmentar les connexions amb el sistema de clavegueram públic tant per a habitatges com empreses, i garantir un millor tractament de les aigües residuals. La comissària de política regional, Corina Creţu, va dir: "Aquesta és la política de cohesió en el seu millor moment, millorant de manera concreta la vida quotidiana dels ciutadans, amb un millor abastament d'aigua. Estic molt feliç pels habitants de Rijeka avui ". El projecte suposa la construcció de més de 300 km de xarxes de subministrament d'aigua i clavegueram. Hauríeu de completar el desembre de 2023.

etiquetes: , ,

categoria: Una primera pàgina, Croàcia, EU