Rags to riches: Una mina d'or a les estacions #DisusedUnderground

| Juny 12, 2019
Un càlcul senzill que es basa en la paret de la sala d’un empresari pot fer que Ajit Chambers sigui un dels homes més rics del Regne Unit.
A 2009, el banquer suís Ajit Chambers, amb seu a Regne Unit, va crear un pla de negocis amb un marcador a la paret de la seva sala d’estar mostrant com fer atraccions turístiques a les estacions de metro de Londres abandonades.
Amb les estacions en desús de 26 incloses en el seu pla d’any 60, i suposant que cadascun produïssés un mínim de £ 2 milions a l’any, un càlcul simple mostra un valor de £ 3.1 mil milions.

Ajit Chambers es dirigeix ​​a reunir-se a l’oficina de l’alcalde

Chambers va dissenyar una metodologia a mida per al turisme de Londres que va portar a no.10 Downing Street a nomenar-lo com "un dels empresaris de 15 a veure al Regne Unit", però després de Transport for London va intentar apropiar-se del seu treball i utilitzar la seva pròpia empresa per lliurar-la. Chambers va presentar una acció prèvia contra Transport for London a 2018, reclamant el mal funcionament de Boris Johnson a les funcions públiques.

Mentre que el propi Boris Johnson ha descrit a Chambers com a infatigable, - una paraula que significa una persona que persisteix incansablement, poc probable que sigui detinguda, Chambers ' una reclamació de danys no divulgats contra Transport per a Londres ha reunit inversors de tot el món a la seva demanda judicial.

"El meu inversor favorit va aparèixer en un cotxe de cremallera, tot i ser un multimilionari, em va preguntar si havia de quedar-se més temps, ja que el seu cotxe li costaria més 9", va dir Chambers.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Negocis, EU, UK

Els comentaris estan tancats.