Connecteu-vos amb nosaltres

Intel · ligència artificial

International organisations can play a crucial role in promoting #ICT for economic recovery – #Huawei

COMPARTIR:

publicat

on

International multilateral organisations have a crucial role to play in promoting ICT technologies – to help the European and global economies recover from the Covid-19 crisis, Huawei’s Chief Representative to the EU Institutions Abraham Liu said during an online debate today.

Abraham Liu

Abraham Liu

“Huawei ha demostrat coneixements i dedicació durant els darrers mesos xarxes 5G amb operadors de telecomunicacions a Internet hospitalsproveint solucions tecnològiques per a telemedicina i per a procediments de control de pandèmia", Va dir Abraham Liu durant el debat "Transició econòmica a la nova normalitat: com poden les organitzacions internacionals ajudar a les economies europees a recuperar", organitzat per The Brussels Times. “També s’utilitzen les tecnologies 5G i AI desenvolupament de vacunes i han jugat un paper clau en l’anàlisi quantitativa de dades mèdiques fiables. La nostra tecnologia també s’ha aplicat amb èxit a la gestió Reobertura del sector públic i privat", Va subratllar Abraham Liu.

"El procés d'innovació no s'atura en cap frontera geogràfica definida", va afegir Liu. “El Horitzó Europa El programa de recerca, innovació i ciència 2021-2027 és un instrument clau de política que pot tenir un paper important en l’acceleració de la competitivitat econòmica a Europa, en la consecució de l’acord verd de la UE i en l’afrontament dels objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides. "

A mesura que els bloqueigs augmenten amb precaució a tot Europa, l’atenció col·lectiva es centra en el que poden fer els actors clau per ajudar a recuperar l’economia. El debat d’avui, moderat per Digital Storyteller Dan Sobovitz i el periodista The Brussels Times Pauline Bock, es va preguntar com es pot compartir en el futur la bona pràctica que s'ha posat en pràctica durant la pandèmia, per garantir un progrés segur fins a una renovada prosperitat econòmica a Europa.

Representants d’alt nivell de la República Unió Internacional de Telecomunicacions (UIT), Fòrum Econòmic Mundial (WEF), Organització de les Nacions Unides per al Desenvolupament Industrial (ONUDI) i la Presidència croata del Consell de la UE va participar al seminari.

Programa Aprenent ON

anunci

Un altre bon exemple de la col·laboració de Huawei amb organitzacions internacionals és el que hi ha Programa Aprenent ON per prevenir la interrupció de l’educació durant la pandèmia. En col·laboració amb la UNESCO i les escoles i col·legis associats, Learn ON ha ofert un sistema d’educació a distància en línia per donar suport a prop de 50,000 estudiants i els seus professors.

El programa continua la resta del 2020 amb més de 100 cursos en línia Train the Trainer (TTT), amb 1,500 professors, i l’obertura de més de 130 cursos massius en línia oberts (MOOC) que cobreixen camps tecnològics avançats com ara AI, Big Data, 5G i IoT, finançats per un Fons d’Incentiu per al Desenvolupament de les Acadèmies ICT Huawei (ADIF) de 4.6 milions d’euros.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències