Connecteu-vos amb nosaltres

Conflictes

Assegurar una estabilitat duradora a Ucraïna

COMPARTIR:

publicat

on

Aron ShavivParlant a Brussel·les en una conferència titulada "United We Stand, Divided We Fall", l’estrateg polític internacional Aron Shaviv (a la foto), el director general d’Estratègia i campanyes, va presentar noves investigacions sobre l’opinió pública sobre els problemes actuals de l’Ucraïna.

Una troballa clau de la nova enquesta, que va dur a terme el respectat Institut Gorshenin de Kíev, va ser la sensació reflectida per la majoria dels enquestats que Kíev no tenia cap veritable oposició política per actuar com a contrapès al govern. En el clima polític actual, un segment molt important de la població se sent privada de dret, i això condueix a una inestabilitat política augmentada.
o
Altres conferenciants de la conferència van incloure el director adjunt de l’Institut Gorshenin, Viktor Sokolov, que va presentar les conclusions de l’enquesta d’opinió, que va cobrir els enquestats de 2 000, però va excloure els residents de Lugansk i Donetsk.

La reflexió sobre el punt de vista del Parlament Europeu va ser la diputada belga Mark Demesmaeker, que va expressar la seva frustració perquè no es podia fer més per alliberar el diputat ucraïnès Nadia Savchenko; "Ella és una heroïna", va dir, "i la vull instar a aturar la vaga de fam; Ucraïna la necessita. Tots volem que visqui, i malgrat la pressió diplomàtica, no hi ha senyals de la seva sortida imminent ".

Parlant de la paraula, el consultor basat a Brussel·les, Gregory Mathieu, va assenyalar que la diplomàcia fins ara no li ha lliurat la llibertat i que la política de sancions de la UE no està orientada a aconseguir resultats ràpids. "La política de sancions de la UE contra Rússia no contribueix a la necessitat de trobar una solució per a un futur millor i construir un procés de reconciliació", va dir.

Boguslaw Gertruda, del Servei Europeu d'Acció Exterior, va subratllar la importància de la propera Conferència de Suport a Ucraïna que la UE organitzaria juntament amb el Govern d'Ucraïna per reunir institucions financeres internacionals i governs donants per examinar què es podria fer per treballar de manera constructiva amb Ucraïna a la llum del programa acordat per a la implementació de reformes durant els propers anys 2-3 per desenvolupar un programa de recuperació per atraure la necessària inversió estrangera directa.

Parlant en nom del lobby empresarial, James Wilson del Consell Empresarial d’Ucraïna de la UE va instar a relacionar-se amb les empreses per consultar les prioritats de la reforma. "La part superior de la meva llista és la descentralització", va dir. "Les ciutats i les regions d'Ucraïna han de tenir accés al pressupost per implementar els seus propis programes de despesa de capital, de manera que permeten a les empreses locals perquè puguin crear llocs de treball locals i generar riquesa a les regions".

Comentant això, Aron Shaviv va dir: "Reflectint els resultats de la recent investigació de l'enquesta d'opinió realitzada per l'Institut Gorshenin, perquè hi hagi una reconciliació, cal que hi hagi un procés perquè el govern permeti que l'oposició política (fins i tot una oposició forta) funcioni lliurement a política interior. Això faria el govern més fort i conduiria a la reconciliació en la societat. Els dies de la política de suma zero a Ucraïna s’han acabat ”.

anunci

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències