#CaribbeanExport: Més signatures configurat per obtenir la inversió #Angel

L'Agència per al Desenvolupament de les Exportacions del Carib va ​​ser cofundadora del Fòrum inaugural d'inversors del Carib Angel a Montego Bay el 12 de maig, 2017 juntament amb el Grup del Banc Mundial. L'esdeveniment, que va atreure a alguns dels empresaris més influents de la regió, es va unir per fundar un ecosistema d'inversors Angel més dinàmic i actiu dins del Carib.

El fòrum d'inversors és només una de les activitats del programa LINK-Carib, que està sent finançat pel Banc Mundial i el govern de Canadà com a part del Programa d'Emprenedoria per a la Innovació en el Carib (EPIC) i implementat per Caribbean Export. EPIC té com a objectiu donar suport al desenvolupament d'un ecosistema favorable que promogui les empreses innovadores i orientades al creixement a la regió del Carib; i el desenvolupament del bon funcionament dels grups d'àngel és un component clau per aconseguir aquest fi.

El Grup del Banc Mundial Gerent de País per a Jamaica, Galina Sotirova, va posar en relleu la importància dels empresaris innovadors per generar llocs de treball, que actuen com a impulsors clau per al creixement econòmic i la competitivitat. Cinc empresaris lliuren llançaments per al públic internacional Àngel, la lluita contra la percepció que hi ha una manca d'innovació del Carib per generar el flux d'operacions dins de la regió per mantenir un ecosistema d'inversió àngel.

"En els últims anys 2.5 el Banc Mundial ha donat suport al desenvolupament del grup àngel, i les empreses estan rebent una valuosa exposició a experimentats, empresaris connectats. Més de 70 empresaris han llançat o mantingut reunions privades. Els empresaris de la regió poden convertir-se en contribuents econòmiques viables futures, i és el desig d'invertir en empresaris del Carib que fa que els àngels realment únic i valuós per a l'ecosistema ", va dir Sotirova.

Actualment hi ha set grups d'àngels dins el Carib (Jamaica i Primers Angeles Angels Alpha a Jamaica; Angels Trident a Barbados, àngels renaixentistes i àngels IP a Trinitat i Tobago, i enclaces i Nexxus a la República Dominicana) a la recerca activament oportunitats d'inversió. La seva unió a través de la Xarxa Regional Inversor Angel (PLUJA) permet una major col·laboració regional o sindicació de reunir recursos per presentar opcions d'inversió més atractives per a la inversió inicial. Fins al moment s'han realitzat vuit dels inversors "ofertes" Àngel en tota la regió i amb el programa LINK-Carib, que proporciona fons suplementaris per als empresaris, la regió ha de veure que es fan més ofertes.

El clima d'inversió conservadora dins el Carib està canviant amb més gent de negocis que busquen convertir-se en 'àngels'. Exportació Executiu del Carib Directora Pamela Coke-Hamilton va elogiar els grups d'àngels presents en l'esdeveniment i els àngels independents per al seu treball en els seus respectius països, dient que són "fonts alternatives pioners de finançament per al sector privat i per tant són socis instrumentals per al sector privat desenvolupament ".

Deborah Duperly-roses en nom de l'Alta Comissió Canadenca es va fer ressò de sentiments similars. "Ara més que mai a nivell mundial hi ha un interès creixent en el nivell de l'activitat empresarial i el desenvolupament de la petita empresa. Els governs miren als empresaris en la recerca de solucions per abordar limitada o alentir el creixement econòmic i l'augment de la desocupació ".

Sobre LINK-Carib i EPIC

LINK-Carib és una iniciativa del Programa del Grup del Banc Mundial Empresarial per a la Innovació en el Carib (EPIC), un nen de set anys, CAD 20 milions programa finançat per la Govern de Canadà que busca construir un ecosistema de suport per als d'alt creixement i sostenibilitat de les empreses a tot el Carib.

Els objectius de desenvolupament del projecte són contribuir a l'augment de la competitivitat, el creixement i la creació d'ocupació a la regió del Carib a través del desenvolupament d'un ecosistema de la innovació i l'esperit empresarial robusta i vibrant. EPIC té tres pilars fonamentals d'activitat: innovació, tecnologia mòbil, el clima i l'esperit empresarial dirigida per dones. Aquests pilars es complementen amb un accés al servei de finançament per als empresaris del Carib i un programa de desenvolupament perfeccionament professional i la capacitat de tots els actors de l'ecosistema.

Sobre Caribbean Export

Caribbean Export és un desenvolupament de les exportacions regionals i l'organització professional i la promoció de la inversió del Fòrum d'Estats del Carib que s'està executant el programa del sector privat regional finançat per la Unió Europea sota el 10th Fons Europeu de Desenvolupament.

La missió de Caribbean Export és augmentar la competitivitat dels països del Carib, proporcionant desenvolupament de les exportacions de qualitat i serveis de promoció del comerç i la inversió a través de l'execució del programa eficaç i aliances estratègiques.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Carib, EU, món

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *