Connecteu-vos amb nosaltres

Xina

Jocs Olímpics d'hivern de Pequín: l'esport no és política

COMPARTIR:

publicat

on

Encara falten dos mesos per als Jocs Olímpics d'hivern de Pequín 2022. Durant l'últim any més o menys, temes com els drets humans i les minories ètniques han donat lloc a fortes crítiques a la Xina (Beijing).

Els Estats Units han anunciat recentment un boicot diplomàtic als Jocs Olímpics d'Hivern, i alguns grups ètnics minoritaris a l'exili estan fent manifestacions constantment, com el cineasta tibetà Dhondup Wangchen i altres que fan pressió a Europa per oposar-se als Jocs Olímpics d'hivern de Pequín.

Tot i que la veu de l'oposició sempre ha estat present, d'altres creuen que l'opinió pública internacional continua donant suport i espera amb interès aquest gran esdeveniment. Aquest vídeo escolta les veus dels europeus que s'oposen al boicot als Jocs Olímpics d'hivern de Pequín 2022.

Comparteix aquest article:

Tendències