Connecteu-vos amb nosaltres

Xina

Els departaments del govern de la Xina gestionen 12,480 suggeriments, propostes l'any passat

COMPARTIR:

publicat

on

Els departaments governamentals del Consell d'Estat de la Xina van gestionar 12,480 suggeriments i propostes presentades per diputats a l'Assemblea Popular Nacional (APN) i membres del Comitè Nacional de la Conferència Consultiva Política del Poble Xinès (CPPCC) el 2023, va dir un portaveu de l'Oficina d'Informació del Consell d'Estat. recentment.

En concret, els departaments van gestionar 7,955 suggeriments, que representen el 95.7% de tots els suggeriments presentats, i 4,525 propostes, el 96.5% de totes les propostes presentades, va dir el portaveu Xing Huina.

Els tècnics comproven les condicions dels pals de càrrega en una àrea de servei al llarg de l'autopista Nanjing-Wuhu a Wuhu, a la província d'Anhui a l'est de la Xina. (Diari popular en línia/Xiao Benxiang)

Xing va dir que els departaments van implementar més de 2,000 mesures polítiques basades en uns 4,700 suggeriments i propostes l'any passat. Això ha ajudat a resoldre una sèrie de problemes relacionats amb la reforma i el desenvolupament i les preocupacions urgents de la població. S'ha avançat en la promoció d'un desenvolupament econòmic d'alta qualitat i en la garantia i la millora dels mitjans de vida de les persones.

El Ministeri d'Indústria i Tecnologia de la Informació (MIIT) de la Xina va rebre 1,888 suggeriments i propostes l'any 2023 i va prendre el lideratge en gestionar-ne 602, va dir Xin Guobin, viceministre del MIIT, i va afegir que tots els suggeriments i propostes s'havien gestionat segons el previst. .

El ministeri va emetre prop de 96 polítiques basades en els suggeriments i propostes, que van promoure el desenvolupament de grans tecnologies i equipaments, així com el desenvolupament de petites i mitjanes empreses especialitzades i sofisticades que produeixen productes nous i únics.

Prestant molta atenció al desenvolupament industrial verd, els diputats de l'NPC i els membres de la CCPPC van donar consells sobre l'optimització de l'estructura industrial, la promoció del desenvolupament verd de parcs industrials i la millora de l'eficiència energètica a les principals indústries, va afegir Xin.

anunci

El Ministeri de Recursos Humans i Seguretat Social de la Xina va gestionar 962 suggeriments i propostes l'any passat. El ministeri ha introduït més de 40 polítiques i mesures, esforçant-se per transformar els suggeriments i propostes en una sensació de realització, felicitat i seguretat per a la gent, va dir Li Zhong, viceministre del ministeri.

Segons ell, les polítiques i mesures d'estabilització de l'ocupació s'han optimitzat contínuament i s'ha impulsat constantment la posada en comú de fons de pensions bàsics per als empleats de les empreses a nivell nacional. S'han introduït una sèrie de polítiques i mesures per protegir els drets i interessos dels treballadors en noves formes d'ocupació, va afegir Li.

Un treballador condueix un carretó elevador en un taller d'una empresa que produeix lloses respectuoses amb el medi ambient al comtat de Hukou, Jiujiang, província de Jiangxi, a l'est de la Xina. (Diari popular en línia/Wu Jiang)

La targeta de la seguretat social és un transportista fonamental dels serveis de subsistència a tot el país, va assenyalar Li, i va afegir que els diputats de l'NPC i els membres de la CCPPC han mostrat una gran preocupació pels "serveis d'una targeta per a tots" de la targeta de la seguretat social.

Han presentat excel·lents suggeriments i propostes sobre escenaris d'aplicació enriquint i desenvolupament de serveis distintius, va dir Li.

A finals de gener d'aquest any, 1.38 milions de xinesos, o el 97.9 per cent de la població del país, tenien targetes de seguretat social. Entre ells, 970 milions tenien una versió electrònica de la targeta, que va oferir serveis als titulars de la targeta 15.1 milions de vegades l'any passat.

El viceministre de Transport Wang Gang va assenyalar que el ministeri va gestionar 775 suggeriments i propostes el 2023, que cobrien diversos aspectes com ara la planificació integral de la xarxa de transport, la construcció d'infraestructures de transport, el desenvolupament de nous formats de transport i el desenvolupament ecològic de carreteres rurals i transport per aigua. Tots aquests suggeriments i propostes s'han atès i s'han donat resposta abans del previst.

En els darrers anys, la construcció d'infraestructures de suport per als vehicles d'energia nova ha estat un focus dels diputats de l'NPC i dels membres de la CCPPC.

"Estem accelerant el desenvolupament de la infraestructura de càrrega al llarg de les carreteres. A finals de l'any passat, ja havíem construït un total de 21,000 piles de càrrega i la xarxa d'infraestructures de càrrega al llarg de les carreteres s'ha millorat encara més", va dir Wang.

Els membres del personal ofereixen serveis d'assegurança mèdica per als ciutadans a l'Hospital Central Municipal de Jinhua a Jinhua, província de Zhejiang a l'est de la Xina. (Diari popular en línia/Hu Xiaofei)

Va revelar que aquest any, el ministeri té previst afegir 3,000 piles de càrrega i 5,000 places d'aparcament amb pals de càrrega a les zones de servei de les carreteres. El ministeri fomenta la construcció d'instal·lacions de càrrega ultraràpida i d'alta potència a les zones de servei.

A més, en funció de les característiques del trànsit durant les diferents vacances i en diferents regions, es proporcionarà orientació a les autoritats locals per oferir mesures de suport específiques, amb l'objectiu de facilitar un transport públic més còmode i eficient, va dir Wang.

"La Comissió Nacional de Salut va gestionar durant l'any 1,470 un total de 2023 suggeriments i propostes, de les quals aproximadament 1/10 van estar relacionades amb l'atenció primària. Aquests suggeriments i propostes es van centrar principalment en l'enfortiment de la inversió i el suport a l'atenció primària, la construcció de consorcis mèdics a nivell de comtat, el desenvolupament de la força de treball sanitària de nivell primari i la millora de les capacitats dels serveis d'atenció sanitària de nivell primari", va dir Li Bin, subcap de la Comissió Nacional de Salut.

La Comissió Nacional de Salut ha avançat significativament en la gestió de les qüestions relacionades, absorbint i adoptant totalment els suggeriments i propostes.

Per exemple, va emetre una directriu sobre la promoció integral de la construcció de consorcis mèdics i sanitaris a nivell de comtat, fent la transició de la construcció de consorcis mèdics i sanitaris a nivell de comtat d'una fase pilot de 4 anys a una etapa de promoció integral. La comissió també ha establert un grup de treball per a la construcció d'equips de metges rurals, que va reclutar més de 6,700 graduats universitaris com a metges rurals el 2023.

A partir de l'any 2023, s'ha posat en marxa un pla d'acció triennal per impulsar la construcció d'una sèrie de centres de salut, abordant les deficiències de resposta a emergències mèdiques, control de malalties infeccioses i pediatria, entre d'altres.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències