Connecteu-vos amb nosaltres

Economia

2013 agost en comparació amb juliol 2013: producció industrial per 1.0% a la zona euro, per 0.5% a la UE-28

COMPARTIR:

publicat

on

100002010000061E00000131A8C2B2EAL'agost del 2013 en comparació amb el juliol del 2013, la producció industrial desestacionalitzada va créixer un 1.0% a la zona euro (EA-17) i un 0.5% a la UE-28, segons estimacions d'Eurostat, l'oficina d'estadística de la Unió Europea. Al juliol3 la producció industrial va caure un 1.0% i un 0.6%, respectivament.

L'agost de 2013 en comparació amb l'agost de 20124, la producció industrial va caure un 2.1% a la zona euro i un 1.6% a la UE-28.

Comparació mensual

A l'agost del 2013 en comparació amb el juliol del 2013, la producció de béns d'equipament va créixer un 2.4% a la zona euro i un 1.4% a la UE-28. Els béns intermedis van augmentar un 0.9% i un 0.8% respectivament. Els béns de consum durador van augmentar un 0.8% a la zona euro, però van caure un 0.9% a la UE-28. Els béns de consum no durador van augmentar un 0.5% a la zona euro i van disminuir un 0.3% a la UE-28. L'energia va augmentar un 0.4% i un 0.2% respectivament.

Entre els estats membres dels quals es disposa de dades, la producció industrial va augmentar en tretze i va baixar en deu. Els augments més elevats es van registrar a Portugal (+8.2%), Malta (+7.2%) i la República Txeca (+4.7%), i els majors descensos es van registrar a Estònia (-3.5%), Suècia (-2.8%) i Letònia (-2.0%). -XNUMX%).

Comparació anual

L'agost de 2013 en comparació amb l'agost de 2012, la producció de béns de consum durador va caure un 6.1% a la zona de l'euro i un 3.9% a la UE-28. L'energia va baixar un 3.0% i un 4.1%, respectivament. Els béns intermedis van disminuir un 2.8% a la zona de l'euro i un 1.4% a la UE-28. Els béns de consum no durador van disminuir un 1.8% a les dues zones. Els béns d'equipament van caure un 1.4% a la zona de l'euro i un 0.7% a la UE-28.

Entre els estats membres dels quals es disposa de dades, la producció industrial va caure en catorze i va augmentar en nou. Els descensos més grans es van registrar a Suècia (-7.9%), Grècia (-7.5%), Irlanda (-5.9%) i Itàlia (-4.6%), i els augments més elevats a Romania (+6.0%), Eslovàquia (+4.3%) %) i la República Txeca (+4.2%).

anunci
  1. L'índex de producció industrial mesura l'evolució del volum de producció de la indústria sense incloure la construcció, a partir de dades ajustades per jornada i efectes estacionals. Les sèries de la zona de l'euro i de la UE desestacionalitzada es calculen agregant les dades nacionals desestacionalitzades. Eurostat realitza l'ajust estacional de les dades per als països que no ajusten les seves dades per efectes estacionals. Per al càlcul de la zona de l'euro i la UE s'estimen les observacions que falten dels Estats membres durant els últims mesos.

Es poden consultar els pesos dels estats membres a la UE i als agregats de la zona euro aquí.

Es poden trobar dades més detallades a la base de dades d'estadístiques a curt termini de l'Eurostat lloc web aquí.

  1. La zona euro (EA-17) inclou Bèlgica, Alemanya, Estònia, Irlanda, Grècia, Espanya, França, Itàlia, Xipre, Luxemburg, Malta, Països Baixos, Àustria, Portugal, Eslovènia, Eslovàquia i Finlàndia.

La Unió Europea (UE-28) inclou Bèlgica (BE), Bulgària (BG), la República Txeca (CZ), Dinamarca (DK), Alemanya (DE), Estònia (EE), Irlanda (IE), Grècia (EL) , Espanya (ES), França (FR), Croàcia (HR), Itàlia (IT), Xipre (CY), Letònia (LV), Lituània (LT), Luxemburg (LU), Hongria (HU), Malta (MT) , Països Baixos (NL), Àustria (AT), Polònia (PL), Portugal (PT), Romania (RO), Eslovènia (SI), Eslovàquia (SK), Finlàndia (FI), Suècia (SE) i el Regne Unit (UK).

Les taules també inclouen Noruega (NO).

  1. Les dades dels mesos anteriors s'han revisat respecte a les emeses al Comunicat 132/2013 de 12 de setembre de 2013. Les taxes de creixement mensual de juliol de 2013 s'han revisat del -1.5% al ​​-1.0% a l'EA17 i del -1.0% a -0.6% a la UE-28. Les taxes de creixement anual s'han revisat del -2.1% al -1.9% a la UE-17 i del -1.7% al -1.5% a la UE-28.
  2. Basat en dades ajustades per dies laborables.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències