Connecteu-vos amb nosaltres

Negocis

El comissari Hill apunta als obstacles al creixement dels mercats de capitals europeus

COMPARTIR:

publicat

on

Lord-Hill-014Propostes publicades pel comissari europeu Jonathan Hill (A la foto) Avui (18 de febrer) estan mirant cap endavant i intenten eliminar les barreres per al desenvolupament d’un mercat de capitals viu a Europa, ha dit el diputat europeu de Kay Swinburne, portaveu d’economia dels conservadors i reformistes europeus. No obstant això, va advertir que les propostes de la comissió establien el guant perquè la indústria afrontés el repte de crear productes que facin que el capital flueixi a tota la UE.

La UE depèn dels bancs perquè 75% dels fons creixi les seves empreses, fent que el capital sigui vulnerable als canvis en els balanços bancaris. Les propostes publicades avui per Lord Hill tenen com a objectiu fomentar l’obtenció de més fons d’altres fonts, centrant-se en l'eliminació d’obstacles que desincentivin les pràctiques privades al mercat de bons, mitjançant l’augment de la titulització o fent-ho més barat per a les petites empreses.

El doctor Swinburne ha acollit amb satisfacció les propostes com un primer pas crucial per garantir que els empresaris i els inversors siguin capaços de lliurar el potencial mutu per fer créixer l'economia europea. Va dir: "Aquestes propostes són crucials per a la recuperació econòmica a llarg termini de la UE. Si en els darrers cinc anys es tractava de noves regulacions de serveis financers, els cinc següents haurien de tractar-se d'eliminar les barreres per iniciar la inversió, el capital, el creixement i eventualment nous llocs de treball.

"Lord Hill va heretar un eslògan, que després va haver de trobar una política adequada. Té tota la raó en no impulsar una altra" solució "reguladora centralitzadora, sinó en mesures senzilles i efectives que eliminin els obstacles que s'interposen a tots dos. empreses i inversors.

"A la UE confiem en els bancs per obtenir capital, cosa que ens deixa vulnerables quan els bancs decideixen consolidar els seus balanços. Hi ha diners a Europa, però hem de trobar maneres de desencadenar-los per impulsar el potencial dels nostres negocis i empresaris. .

"Els beneficis d'aquestes propostes per als inversors podrien ser importants. Els inversors institucionals volen més títols d'inversió i Europa necessita aprofitar l'estalvi a llarg termini de les persones.

"Lord Hill té raó al no voler crear una unió de mercats de capitals centralitzada, sinó a crear les condicions adequades perquè prosperi una unió de mercats de capital. Els inversors i les empreses han de fer la resta i aquest document de la comissió hauria de ser considerat com a desafiament a la indústria.

anunci

"A tota la UE tenim alguns bons exemples de com s'està utilitzant el capital no bancari, però fins i tot a Londres podem fer molt més. Des de petites empreses fins a grans inversors en infraestructures, les idees exposades per Lord Hill proporcionaran una sèrie de victòries fàcils que finalment se centraran en la reconstrucció de les nostres economies en el futur. Els problemes de la zona de l’euro, que han estat massa presents les darreres setmanes, no es resoldran mai fins que no tornem a començar el capital mundial que flueixi per l’economia europea. "

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències