Connecteu-vos amb nosaltres

Economia

l'evolució del mercat laboral de la UE informen: Treball recuperació guanya força

COMPARTIR:

publicat

on

Europea-treball-mercatl'evolució del mercat de treball han anat millorant en el context d'una recuperació econòmica gradual a la UE. La desocupació a la UE ha seguit caient i les taxes d'ocupació han millorat modestament trobar. No obstant això, malgrat la seva recent caiguda, l'atur segueix sent alt. El nombre d'aturats en el primer trimestre de 2015 va ser 23.6 milions a la UE. La proporció d'aturats de llarga durada va en augment, situant-se en 4.9% en el primer trimestre de 2015.

Ocupació, Afers Socials, Habilitats i Treball Mobilitat Comissionat Marianne Thyssen va dir: "L'atur de llarga durada és un dels nostres reptes més urgents. Com més temps estiguin sense feina, més difícil serà trobar una nova feina i major serà el risc de pobresa, marginació i exclusió social. Això és per què proposaré una nova iniciativa després de l’estiu per oferir un suport més eficient a les persones que porten més de 18 mesos sense feina ".

Abordar la desocupació a llarg termini és un dels reptes fonamentals del programa d'ocupació i el creixement que estableix l' prioritats polítiques de la Comissió Juncker. L'enfortiment de l'economia no serà suficient per obtenir tots els aturats de llarga durada de tornada a la feina. Calen polítiques tant a la banda de la demanda, per fomentar la creació d'ocupació, i en el costat de l'oferta, donant suport especialment aquells amb llargs períodes sense feina a la re-formació i recerca de feina.

D'acord amb els resultats de la nova 2014 L'evolució del mercat laboral i dels salaris a Europa informe, la creació d'ocupació va ser significativa en 2014 tenint en compte el feble ritme de la recuperació. Després de cinc anys de descens gairebé continu, en l'ocupació 2014 es va expandir a una taxa anual de 1% .Aquest inusualment ràpida resposta de la desocupació ha estat recolzat entre altres coses, per l'evolució dels costos laborals de suport. No obstant això, es necessita més inversió per fer més progressos i abordar la desocupació a llarg termini. La ràpida aplicació de la 315 milions d '€ Pla d'Inversions per a Europa ajudaria a augmentar les taxes d'inversió necessaris per mantenir una recuperació generadora d'ocupació.

L'anàlisi mostra una important acceleració de les reformes en la majoria de les economies europees des 2008. En el període immediatament posterior a la crisi, l'acció política es va centrar en esmorteir l'impacte a curt termini de la crisi sobre l'ocupació i els ingressos. En una segona fase es van aprovar mesures per fer que els mercats de treball més capaç d'adaptar-se. Una tercera fase sorgeix ara, amb l'augment dels esforços per abordar l'impacte social de la crisi, a través d'una millor orientació de polítiques actives d'ocupació, l'augment de xarxes de seguretat social i la reducció de la pressió fiscal.

L'informe també se centra en el paper exercit durant la crisi per la mobilitat dels treballadors en resposta als esdeveniments econòmics que afecten a alguns, però no tots els països. La mobilitat laboral, que ja era al lloc molt abans de la crisi, ha contribuït a atenuar les disparitats en els nivells d'atur entre els països. els nivells de mobilitat, però, continuen sent baixos a Europa amb menys de 5% dels ciutadans treballadors que viuen en un país diferent al que van néixer en comparació amb gairebé el 30% als EUA ..

Més informació

anunci

Mercat de treball i l'evolució dels salaris a Europa informe

DG Ocupació, Afers Socials i Inclusió notícia

Ocupació i l'anàlisi social

Seguir Marianne Thyssen i Europa social a twitter

Subscriu-te a la Comissió Europea de correu electrònic gratuït, ocupació, afers socials i inclusió.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències