# Financing Sostenible: el grup d'experts de la Comissió publica un primer informe sobre la divulgació de la informació relacionada amb el clima

El Grup d'experts tècnics sobre finances sostenibles creat per la Comissió el mes de juliol, 2018 ha publicat el seu primer informe sobre la divulgació per part de les empreses d'informació relacionada amb el clima.

Conté recomanacions que permetran a la Comissió actualitzar les seves directrius no vinculants sobre la informació no financera amb referència específica a la informació relacionada amb el clima, d'acord amb les recomanacions del grup de tasques sobre divulgació financera relacionada amb el clima (TCFD) establert per la Junta d'Estabilitat Financera, i amb la Proposta de la Comissió sobre una "taxonomia" d'activitats econòmiques sostenibles.

L'informe conté propostes per revelar no només com el canvi climàtic podria influir en el rendiment d'una empresa, sinó també l'impacte de la pròpia empresa sobre el canvi climàtic.

L'anunci és un altre pas endavant en la implementació de la UE Pla d'Acció Financera Sostenible que la Comissió va publicar el mes de març 2018 i seguiu les instruccions del Proposta legislativa de la Comissiól sobre la divulgació de la informació relacionada amb el clima presentada al maig de 2018. El Grup d'Experts Tècnics espera completar els seus altres informes, sobre taxonomia, punts de referència de carboni i vincles verds, al juny de 2019.

Més informació sobre la informar.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , ,

categoria: Una primera pàgina, Economia, EU, Comissió Europea, Finançar

Els comentaris estan tancats.