#EU, #Japan i #US es reuneixen a Washington DC per abordar conjuntament les pràctiques mundials de distorsió del comerç

El comissari de Comerç Cecilia Malmström (A la foto) es va reunir a Washington amb Hiroshige Seko, ministre d'Economia, Comerç i Indústria del Japó, i l'ambaixador Robert E. Lighthizer, Representant de Comerç dels Estats Units, com a part de les converses trilaterals llançades a 2017 per abordar qüestions globals com ara pràctiques de distorsió del comerç el gener de 9 .

Els representants de la UE, Japó i els EUA van reiterar les seves preocupacions, van revisar el treball en curs i van acordar aprofundir la seva cooperació en tots els àmbits coberts per les Declaracions Ministerials emeses després de les seves reunions prèvies a Nova York i París, fins i tot pel que fa al mercat no comercial polítiques i pràctiques en altres països, subsidis industrials i empreses estatals, transferències tecnològiques forçoses, així com la reforma de l'OMC, el comerç digital i el comerç electrònic.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, EU, Comissió Europea, Japó, Tisa, Comerç, Els acords comercials, US

Els comentaris estan tancats.