Connecteu-vos amb nosaltres

Educació

Competència dels immigrants a Europa

COMPARTIR:

publicat

on

Per corresponsal de Brussel·les

EDUMIGRANTS

Quin és el paper i el lloc dels immigrants a Europa? La Comissió convida estudiants de les escoles d'art, gràfics i comunicació de tots els estats membres de la Unió Europea 27 i Croàcia a reflexionar sobre la contribució que els immigrants fan a les societats a Europa.

La competència a tota la UE desafia als estudiants a produir obres d'art que expressin els seus punts de vista sobre el tema, capturant el paper que juguen els immigrants en les nostres vides. Amb l'objectiu d'estimular un debat constructiu, mentre reflexionem sobre la situació dels immigrants a Europa, la Comissió dóna l'oportunitat als talents europeus de posar la seva perspectiva en avantatge.

El concurs està obert a tots els estudiants majors de deu anys i inscrits a una institució d'educació superior per a l'art / gràfica / comunicació a qualsevol país de la UE, a més de Croàcia. Les escoles haurien de presentar el seu treball abans de 18st June 21 en les categories següents: Pòster, Fotografia i Vídeo.

Cada escola pot presentar una o diverses obres en una o diverses categories. Seran jutjats a nivell nacional i els preseleccionats (fins a 10 per país) es presentaran a un jurat europeu que seleccionarà els finalistes de 30 i decidirà sobre un guanyador europeu per a cada categoria. El jurat estarà format per professionals de la comunicació, l'art i els mitjans de comunicació, així com persones procedents de comunitats migrants.

Els finalistes europeus de 30 seran convidats a assistir a la cerimònia de lliurament de premis a Brussel·les amb la participació prevista de Cecilia Malmström, comissària europea d’Interior. També es concedirà un premi especial a partir dels resultats de la votació pública, que es farà a través del lloc web següent.

anunci

Les escoles dels quals els estudiants guanyen els primers premis en les tres categories i el primer premi en la votació pública rebran un premi de € 10,000 cadascun, que s’utilitzarà amb finalitats educatives.

El 2011, any en què la població mundial va superar els set mil milions, hi havia 20.2 milions de nacionals de tercers països que vivien a la UE1. És a dir, al voltant del 4% de la població total de la UE (502.5 milions) i del 9.4% dels 214 milions d’immigrants estimats a tot el món. En comparació, Canadà té al voltant del 3.4% del total mundial (7.2 milions que representa el 21.3% de la seva població nacional), mentre que els EUA tenen al voltant del 20% del total mundial (42.8 milions que representen el 13.5% de la seva població nacional).

 

Anna van densky

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències