Continuació de #EUStudentFunding per a 2020 / 21

Els estudiants de la UE que inicien cursos durant el curs acadèmic 2020 / 21 tindran un estatus de tarifa domiciliària i un suport financer per a la durada dels cursos a Anglaterra, ha informat el ministre de les universitats.

Parlant a Brussel·les, Chris Skidmore ha anunciat que els ciutadans de la UE que inicien un curs d’educació superior a Anglaterra durant el curs 2020 / 21 continuaran sent elegibles per obtenir ajuts financers per a estudiants de grau i postgrau, préstecs de Advanced Learner, així com per a FE i per a aprenents sortir de la UE està o no.

L'anunci segueix el compromís existent del Govern sobre el finançament d'estudiants per als nacionals de la UE que inicia els cursos a Anglaterra durant el curs acadèmic 2019 / 20 o abans.

Les últimes dades del cicle d'aplicació 2019 mostren que més dels estudiants de la 37,000 UE han sol·licitat cursos de grau a temps complet a Anglaterra, un augment de 1.9 per cent respecte a l'any anterior.

El ministre de les universitats, Chris Skidmore, va dir: "Valorem la important contribució que els estudiants internacionals, inclosos els de la UE, facin a les nostres universitats i és un testimoni del nostre sistema mundial d’educació superior que tants estudiants de l’estranger escullen venir i estudiar aquí.

"És important que recordem que, tot i que hem optat per sortir de la UE, no abandonem Europa i que les nostres universitats prosperen en la diversitat de ser institucions globals.

"Sabem que els estudiants tindran en compte les opcions universitàries per al proper any, raó per la qual cosa estem confirmant ara que els nacionals elegibles de la UE continuaran beneficiant-se de l'estat de les tarifes domèstiques i podran accedir al suport financer per al curs acadèmic 20 / 21, de manera que teniu la certesa que necessiten per fer la seva elecció. "

El Estratègia educativa internacional, que té com a objectiu mantenir i donar suport al creixement posterior del sector educatiu de primer nivell del Regne Unit, incloent el compromís d'ampliar el període de descans post-estudi a sis mesos per a estudiants de grau i màster i un any per a tots els estudiants de doctorat.

L'estratègia també ajuda a les universitats a donar suport als estudiants internacionals en l'ocupació i considera com es podria millorar el procés de visat per als estudiants internacionals.

El Govern reconeix la necessitat de donar seguretat als estudiants i al sector, específicament per al curs 2020 / 21 a mesura que comença el procés de contractació.

El treball per determinar l’estat de tarifa futur dels nous estudiants de la UE després del curs acadèmic 2020 / 21 continua mentre el Govern es prepara per a una sortida suau i ordenada de la UE tan aviat com sigui possible.

El Govern proporcionarà un preavís suficient per als futurs estudiants de la Unió Europea en condicions de pagament abans del curs acadèmic 2021 / 2022 i dels anys següents en el futur.

- Segons les normes actuals de finançament d'estudiants, els ciutadans de la UE poden rebre préstecs per a taxes de matrícula de pregrau, préstecs per aprenentatge progressiu FE i préstecs de màster i doctorat si han residit a l'Espai Econòmic Europeu oa Suïssa durant els tres anys anteriors a l'inici de la seva activitat. curs.

- Els ciutadans de la UE que han residit al Regne Unit i les Illes durant els cinc anys anteriors a l'inici del curs, i els estudiants de l'EEE / Suïssa que són avaluats com a treballadors migrants que resideixen al Regne Unit, també poden sol·licitar assistència de manteniment.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , ,

categoria: Una primera pàgina, L'aprenentatge d'adults, Educació, EU, EU, universitats, les taxes universitàries

Els comentaris estan tancats.