Connecteu-vos amb nosaltres

Energia

Els diputats laboristes: Unió L'energia ha de donar prioritat a les energies renovables, l'eficiència energètica i la descarbonització

COMPARTIR:

publicat

on

maxresdefaultEl 24 de febrer, els eurodiputats laboristes van demanar que la Unió Europea de l'Energia prengués com a prioritat el progrés sostenible i es basés en un clar compromís polític per prioritzar les energies renovables, l'eficiència energètica i la descarbonització de l'economia.

Abans de avui (25 de febrer) Declaració als diputats del vicepresident de la Unió de l'Energia, Maroš Šefčovič, que descriu l'estratègia de la Comissió.

I els eurodiputats laboristes també van demanar que la Unió de l'Energia protegís les indústries i la competitivitat de la UE en aquesta transició energètica, i que la Comissió examinés encara més com crear condicions d'igualtat entre productors europeus i no europeus.

La eurodiputada Theresa Griffin, portaveu europea de la indústria laborista (a la foto), va dir: "La gent ha d'estar al centre de la Unió de l'Energia. Es prenen accions crucials per combatre la pobresa energètica, augmentar la transparència en les factures d'energia i enfortir els drets dels consumidors. També s'ha de prestar especial atenció a l'impacte en l'ocupació de qualsevol moviment d'un tipus d'energia a un altre.

"Per fer front a la subinversió crònica al sector energètic, Europa necessita una nova estratègia d’inversió pública i privada, amb un augment del suport a la investigació i el desenvolupament relacionats amb l’energia que és clau per a això i és vital per reforçar el lideratge tecnològic de la UE amb la resta de països món.

"La Unió de l'Energia ha de relacionar l'energia i la política exterior perquè Europa pugui parlar d'una manera efectiva. Atès que hi ha una interdependència transfronterera creixent entre les opcions i les estratègies energètiques nacionals, la solidaritat ha de ser un principi clau.

"Esperem que la Comissió Europea tingui en compte aquestes prioritats i les utilitzi per dissenyar el seu pla d'acció de la Unió de l'Energia.

anunci

"Hi ha d'haver una bona governança de la Unió de l'Energia per garantir que s'assoleixin els objectius europeus. Haurà de ser forta, resistent i democràtica".

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències