subministraments de posada en marxa alemanys #Haiti d'energia neta a un hospital d'Haití

CaribDes de principis d'any, la companyia amb seu a Berlín, Qinous, ha estat garantint un subministrament d'energia neta a un hospital d'Haití amb l'ajuda del seu sistema de bateries. El sistema de bateria de ions de liti compacte proporciona una estabilització de la graella diürna, permetent així la penetració 100 per cent de l'energia solar des d'un sistema fotovoltaic montado en el sostre 230 kW i el tancament complet dels generadors dièsel durant el dia. La nova instal·lació ha estat finançada per l'associació suïssa HA Haití a través de donacions privades, i el sistema de bateries PV a Deschapelles és un projecte conjunt de l'Hospital Albert Schweitzer i Qinous. Per a la primera fase del projecte, la companyia jove va subministrar un sistema de bateria amb una sortida 200 kW i una capacitat de 225 kWh.

"Haití és molt assolellat, però la font d'alimentació en molts llocs està encara en gran mesura proporcionada per generadors dièsel costosos i perjudicials per al medi simplement perquè la infraestructura de la xarxa és deficient", diu Steffen Heinrich, Director Tècnic de Qinous. "El nostre sistema de bateries fa que el lliurament segur de les energies renovables possibles, precisament, en aquestes circumstàncies, ja que funciona de forma totalment independent de la xarxa elèctrica. Es fa càrrec de la funció de "formació de reixeta 'del generador dièsel, permetent amb això que aquest es desconnecti per complet. L'excedent d'electricitat s'emmagatzema i es guarda per al seu ús posterior. Al mateix temps, el sistema regula la xarxa híbrida, assegurant d'aquesta manera el funcionament estable i segur de la instal·lació fotovoltaica. Els generadors dièsel vénen en línia només quan el sol deixa de brillar i les bateries es descarreguen ".

La bateria Qinous equilibra de forma intel·ligent la font d'alimentació i la demanda per tal d'assegurar la prestació eficient de l'energia i reduir al mínim l'ús de generadors dièsel. En cas de fallada d'alimentació, la bateria garanteix automàticament la font d'alimentació. El projecte de la bateria fotovoltaica redueix significativament els costos anuals de combustibles fòssils i el manteniment dels generadors dièsel. També produeix una reducció de CO2 les emissions de tones aproximadament 200 per any.

"En Qinous, hem trobat un soci competent per a l'execució del projecte fotovoltaic i veritables experts en emmagatzematge d'energia i control del sistema," diu Rolf Maibach, membre de la Junta de l'Hospital Albert Schweitzer en Deschapelles. "Va ser de molta ajuda si els enginyers Qinous instal·lat el sistema de bateries al costat del nostre equip d'Haití al lloc i una bona formació del personal abans que el sistema va entrar en servei. Això garanteix que l'equip local posseeix el know-how necessari per garantir un bon funcionament del sistema ".

El contenidor de tres metres d'alçada, de sis metres de llarg i dos i mig metres d'ample de la bateria va ser lliurat per vaixell des d'Alemanya a Haití. Ara es troba al costat de l'hospital i es pot accedir en tot moment a personal tècnic capacitat. Gràcies a la seva construcció robusta, que pot suportar fins i tot les condicions climàtiques més extremes. sistema de bateria Qinous 'es distingeix per ser fàcil d'implementar. D'aquesta manera, l'equip d'enginyeria vol complir la seva aspiració de promoure un subministrament d'energia de combustibles fòssils independent en igual nombre de regions fora de la xarxa com sigui possible.

El sistema de monitoratge integrat permet observar i optimitzar constantment la font d'alimentació de l'hospital. Des de la seva seu a Alemanya, Qinous analitza les dades recollides per assegurar un subministrament òptimament eficient i un constant desenvolupament de la tecnologia. A llarg termini, es preveu un sistema fotovoltaic encara més gran i una major capacitat d'emmagatzematge per al projecte fotovoltaic per assegurar un subministrament d'energia neta per a l'hospital Albert Schweitzer durant tot el dia. Els generadors dièsel s'utilitzaran només de forma limitada.

Un sistema de bateria addicional amb una capacitat de 500 kW / kWh 500 començarà a funcionar el Tabarre, un districte de la capital d'Haití, Port-au-Prince. Allà, un sistema fotovoltaic 600 kWp Actualment s'està acabant per proporcionar un hospital pediàtric i el campus social amb el poder. El soci del projecte en aquest cas és l'organització d'ajuda Deutschland NPH dels nens. Hi ha plans en marxa per utilitzar el sistema de bateries FV per a fins de capacitació i demostració de l'energia solar.

sobre Qinous

L'empresa radicada a Berlín, Qinous, desenvolupa i distribueix sistemes d'emmagatzematge d'energia estandarditzats per a xarxes híbrides renovables. El focus es troba en el rang de potència mitjana de 30 kW a 1 MW. A través de la normalització sistemàtica, es redueixen els costos del sistema d'emmagatzematge i s'eviten els riscos d'implementació. Els sistemes es subministren amb el sistema de gestió de xarxes de microxarxa Qinous i, per tant, constitueixen un paquet integrat per a la integració d'energies renovables en regions fora de la xarxa. Qinous va ser fundada a 2013 i compta amb molts anys d'experiència en la planificació i implementació de sistemes d'emmagatzematge i la creació d'un subministrament d'energia sostenible per a aplicacions fora de la xarxa.

etiquetes: , , , , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, energia, Germany, Energia renovable