Connecteu-vos amb nosaltres

Mediambient

Euro 7: els eurodiputats donen suport a noves normes per reduir les emissions contaminants 

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

Els eurodiputats estan disposats a iniciar converses amb els governs de la UE sobre noves normes per reduir les emissions del transport per carretera de turismes, furgonetes, autobusos i camions. sessió plenària, ENVI.

La setmana passada, el Parlament va adoptar la seva posició de negociació sobre la renovació Normes de la UE per a l'homologació i la vigilància del mercat de vehicles de motor (Euro 7) amb 329 vots a favor, 230 en contra i 41 abstencions. La nova regulació actualitzarà els límits actuals d'emissions d'escapament (com ara òxids de nitrogen, partícules, monòxid de carboni i amoníac) i introduirà noves mesures per reduir les emissions de pneumàtics i frens i augmentar la durabilitat de la bateria.

Els diputats estan d'acord amb els nivells proposats per la Comissió per a les emissions contaminants dels turismes i proposen un desglossament addicional de les emissions en tres categories per als vehicles comercials lleugers en funció del seu pes. També proposen límits més estrictes a les emissions d'escapament mesurades en laboratori i en condicions reals de conducció per a autobusos i vehicles pesants. El Parlament també vol alinear les metodologies de càlcul i els límits de la UE per a les emissions de partícules de frens i les taxes d'abrasió dels pneumàtics amb els estàndards internacionals que actualment s'estan desenvolupant Comissió Econòmica per a Europa de les Nacions Unides.

Trobeu més detalls en aquest recent el comunicat de premsa.

Relator Alexandr Vondra (ECR, CZ) va dir: "Hem aconseguit un equilibri entre els objectius ambientals i els interessos vitals dels fabricants. Seria contraproduent aplicar polítiques mediambientals que perjudiquen tant la indústria europea com els seus ciutadans. Mitjançant el nostre compromís, servim els interessos de totes les parts implicades i ens allunyem de posicions extremes".

Propers passos

Ara el Parlament està preparat per iniciar converses governs de la UE sobre la forma final de la llei,

anunci

Fons

El 10 de novembre de 2022, la Comissió proposat normes d'emissions de contaminants atmosfèrics més estrictes per als vehicles amb motor de combustió, independentment del combustible utilitzat. Els límits d'emissions actuals s'apliquen als cotxes i furgonetes (euro 6) i a autobusos, camions i altres vehicles pesants (Euro VI). Com a novetat, la proposta de l'Euro 7 aborda les emissions no relacionades amb l'escapament (microplàstics dels pneumàtics i partícules dels frens) i inclou requisits sobre la durabilitat de la bateria.

En adoptar aquest informe, el Parlament respon a les expectatives dels ciutadans de promoure la compra de vehicles elèctrics que compleixin amb bons estàndards de durada de la bateria, avançar en el desplegament d'infraestructures digitals i elèctriques i reduir la dependència energètica de la UE dels actors estrangers, tal com s'expressa en les propostes. 4(3), 4(6), 18(2) i 31(3) de les conclusions de la Conferència sobre el futur d’Europa.

Més informació 

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.
anunci

Tendències