Connecteu-vos amb nosaltres

Blogspot

Quan arribi la votació al Regne Unit, els britànics estarien bojos de continuar com abans ...

COMPARTIR:

publicat

on

referendum_enSi voleu destruir una nació i la seva gent a llarg termini, continueu votant pels partits laboristes o conservadors. La pertinença del Regne Unit a la Unió Europea és només un bon exemple de com aquestes dues parts, quan governaven, han destruït les perspectives econòmiques a llarg termini de la nació i el nivell de vida de la gent per se.

Hi ha massa socavar les coses que s'han produït al Regne Unit a través de desastroses decisions polítiques durant les dècades pel que fa a la UE que els enumera en un comentari. Però només un fet és que oficialment sota els governs Labor i Tory al voltant de 500,000 unitats d'habitatge social per a aproximadament 1.2 milions d'immigrants durant els últims anys de 10, que mai no han pagat un cèntim en el sistema, se'ls ha donat preferència per les famílies de 1.8 milions A la llista d'espera, que es calcula que serà superior a 5 milions de persones que són principalment descendents del Regne Unit per naixement.

Afegir les vastes augment de la demanda en el sistema de l'NHS i l'educació, etc, etc, que és "lliure" per a tots (una de les principals raons per les quals el NHS no durarà més anys 25 sota tota aquesta pressió provocada per la presa de decisions inepte de la nostra principals partits polítics), veiem per què el Regne Unit està en l'estat calamitós dels assumptes que som. Però afegir a això els enormes pagaments que les closques del Regne Unit fora de la UE 24 / 7 a la part posterior de la constant falta de projecte polític de la UE (més de 60 £ milions de dòlars cada any i comptant), la gent del Regne Unit ha de ser absolutament boig per romandre a la UE i seguir acceptant les seves lleis i resolucions de ruïnes.

Perquè va ser un "pacte" comercial que la gent del Regne Unit d'entrar en, no un malson política i on els països de la UE compren molt més des del Regne Unit que al Regne Unit compra d'ells. Per tant mai en un milió d'anys serà la UE no comerciar amb el Regne Unit si es va treure i que està usant que la majoria no tenen els productes bàsics en la política actual de la vella "sentit comú" pur. Per a general jo crec en la base del concepte de la UE, quan es va presentar per primera vegada com la CEE, però on el projecte de la UE hauria d'haver mantingut a la gent de cada nació a les seves pròpies fronteres i on els diners de la UE ha de ser usat únicament per construir aquestes economies des de dins , sense necessitat d'exportar la seva gent als altres. Aquí és on cau i el temps es convertirà en un malson per al Regne Unit i els seus pobles indígenes com el deute enorme sobre el deute any rere any es inceased infinitum. Per tant, quan arribi el 'vot' la gent del Regne Unit han de per la seva pròpia salut mental a llarg termini i bé, una vegada que surti d'aquest pacte polític constantment perjudicial.

anunci

El Dr David Hill
Director
Fundació Mundial de la Innovació

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències