Connecteu-vos amb nosaltres

societat digital

Kroes es compromet a complir amb llibertat de moviments-promesa

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

0 ,, 15769513_401,00La proposta de la Comissió Europea per eliminar els costos d'itinerància a través de la unió està resultant difícil. Però això no ha dissuadit del seu objectiu.

La proposta, si té èxit, té com a objectiu oferir incentius perquè els operadors mòbils a abandonar les tarifes d'itinerància abans de juliol 2016 en permetre que les associacions transfrontereres.

"Prometo que complir", és el missatge subjacent del vicepresident, Neelie Kroes, de la Comissió.

anunci

S'espera xerrada lluitant en una arena política. No obstant això, els oponents del comissionat no són polítics, sinó grups de pressió de la indústria de les telecomunicacions.

Vodafone ha fet campanya en gran manera contra el moviment, ja que afirma aquesta aplicació li costaria a la indústria de 7 milions d '€ per 2020. També diu que la proposta seria contrari a la competència i, per tant, il·legal segons la legislació vigent de la UE.

Brussel·les ha eliminat la crítica de Vodafone com a "interès individual nu", però el gegant de les telecomunicacions no està sol. Orange també adverteix que el moviment podria perjudicar la creativitat dins de "un mercat de confiança".

anunci

"Realment tenim algunes preguntes", va dir Francois Comet, el cap adjunt d'Orange França. "Ens preocupa que si aquesta proposta es fa servir com" una talla per a tots "per a un ús raonable de 28 diferents països, a continuació, la innovació de la indústria patiran."

Kroes no està d'acord. El Comissionat digital de la UE insisteix que el sector de les telecomunicacions ha de ser tractat com qualsevol altra activitat econòmica dins d'un mercat únic europeu.

"Les empreses de telecomunicacions han de deixar de mirar enrere", va dir Kroes. "Han d'orientar els seus models de negoci en el futur i pensar en satisfer els seus clients. Perquè els seus clients no estan satisfets, són els seus enemics ".

altes tarifes d'itinerància poden no ser populars. Però Kroes retòrica podria ser contraproduent, ja que els consumidors se senten enganyats per les seves promeses trencades d'acord a Vincent Chauvet, el director de l'ciutadana europea PLOCAN - una iniciativa que permet als ciutadans de la UE per trucar directament a la Comissió que proposi accions legals.

"Neelie Kroes, va dir per primera vegada itinerància hauria acabat en 2014", va dir Chauvet. "Però després d'un estiu de pressió de telecomunicacions, tenim una proposta que és massa complex i no va prou lluny."

Chauvet argumenta que si s'aprova l'acord actual, els consumidors acabaran perdent-se en una estratègia de mercat de pastanagues i pals dissenyades per als operadors.

Però Kroes està convençut que ella està preparat per al desafiament.

"Estic en l'esperit de lluita", va dir. "Encara hi ha temps per anar i et prometo que va a lliurar. Però sóc conscient que en una democràcia que he de bregar amb diverses parts. Però lluitaré ".

Kroes es determina per veure les tarifes d'itinerància-off abans que el seu mandat finalitza el proper any. I amb la proposta que es debatrà al Parlament Europeu abans de finals d'any, hi ha una bona probabilitat que serà victoriós.

No obstant això, els Estats membres encara han d'aprovar la legislació. I amb un intens lobby s'espera que continuï hi ha el risc que, si el Comissionat es va abans que la proposta sigui presentada oficialment al Parlament Europeu, el seu pla es va rebutjar per complet.

Més informació

Neelie Kroes, és un dels vuit vicepresidents de la Comissió Europea, i és directament responsable de l'Agenda Digital de la Unió Europea. La proposta del 71 anys d'edat, té com a objectiu eliminar les despeses d'itinerància transfronterers inflats a tota la Unió Europea. S'espera que les trucades de telèfon mòbil, els textos i els costos d'internet que baixar les tarifes nacionals per als consumidors europeus. La proposta ha rebut el suport polític positiu en general dels estats membres, però s'enfronta a una forta oposició de la indústria de les telecomunicacions.

economia digital

La Comissió proposa un camí cap a la dècada digital per aconseguir la transformació digital de la UE el 2030

publicat

on

El 15 de setembre, la Comissió va proposar un camí cap a la dècada digital, un pla concret per aconseguir la transformació digital de la nostra societat i economia per al 2030. La proposta de camí cap a la dècada digital es traduirà les ambicions digitals de la UE per al 2030 en un mecanisme de lliurament concret. Establirà un marc de governança basat en un mecanisme de cooperació anual amb els estats membres per arribar al 2030 Objectius de la dècada digital a nivell de la Unió en les àrees de competències digitals, infraestructures digitals, digitalització d’empreses i serveis públics. També pretén identificar i implementar projectes digitals a gran escala que impliquin la Comissió i els estats membres. La pandèmia va destacar el paper central que juga la tecnologia digital en la construcció d’un futur pròsper i sostenible. En particular, la crisi va exposar una divisió entre les empreses amb capacitat digital i les que encara no han adoptat solucions digitals i va posar de manifest la bretxa entre zones urbanes, rurals i remotes ben connectades. La digitalització ofereix moltes oportunitats noves al mercat europeu, on més de 500,000 vacants per a ciberseguretat i experts en dades van quedar sense cobrir el 2020. En línia amb els valors europeus, el camí cap a la dècada digital hauria de reforçar el nostre lideratge digital i promoure polítiques digitals centrades en els humans i sostenibles apoderar els ciutadans i les empreses. Hi ha més informació disponible el comunicat de premsa, Q & A full de dades. L'adreça sobre l'estat de la unió del president von der Leyen també està disponible online.

anunci

Seguir llegint

economia digital

Euro digital: la Comissió celebra el llançament del projecte de l'euro digital per part del BCE

publicat

on

La Comissió celebra la decisió del Consell de Govern del Banc Central Europeu (BCE) de posar en marxa el projecte de l'euro digital i iniciar la seva fase d'investigació. Aquesta fase examinarà diverses opcions de disseny, requisits dels usuaris i com els intermediaris financers podrien proporcionar serveis basats en un euro digital. L’euro digital, una forma digital de diners dels bancs centrals, oferiria més opcions als consumidors i empreses en situacions en què no es pugui utilitzar efectiu físic. Donaria suport a un sector de pagaments ben integrat per donar resposta a les noves necessitats de pagament a Europa.

Tenint en compte la digitalització, els canvis ràpids en el panorama dels pagaments i l’aparició dels actius criptogràfics, l’euro digital seria un complement a l’efectiu, que hauria de romandre àmpliament disponible i usable. Donaria suport a diversos objectius polítics establerts a la Comissió més àmplia finances digitals i estratègies de pagaments al detall que inclouen la digitalització de l'economia europea, augmenten el paper internacional de l'euro i donen suport a l'autonomia estratègica oberta de la UE. Basant-se en la cooperació tècnica amb el BCE iniciada al gener, la Comissió continuarà treballant estretament amb el BCE i les institucions de la UE durant tota la fase d’investigació per analitzar i provar les diverses opcions de disseny amb vista als objectius de la política.

anunci

Seguir llegint

Intel · ligència artificial

Educació: la Comissió llança un grup d’experts per desenvolupar directrius ètiques sobre intel·ligència artificial i dades per a educadors

publicat

on

El 8 de juliol, la Comissió va celebrar la primera reunió del grup d’experts en Intel·ligència Artificial (IA) i dades en educació i formació. El grup d 'experts forma part del Pla d'acció d'educació digital (2021-2027), que fomentarà encara més la comprensió de l’ús de tecnologies emergents i sensibilitzarà sobre les oportunitats i els riscos de l’ús de la IA i les dades en educació i formació. Els 25 experts, seleccionats mitjançant una convocatòria oberta, han de preparar directrius ètiques sobre IA i dades dirigides específicament al sector de l’educació i la formació. Reconeixent el potencial i els riscos de les tecnologies i les dades d’IA, el grup abordarà els reptes relacionats amb la no discriminació, així com els problemes d’ètica, seguretat i privadesa.

També s’abordarà la necessitat urgent que els educadors i els estudiants tinguin una comprensió bàsica de l’IA i l’ús de dades per relacionar-se de manera positiva, crítica i ètica amb aquesta tecnologia. Mariya Gabriel, comissària d’Innovació, Recerca, Cultura, Educació i Joventut, va dir: “La intel·ligència artificial i l’anàlisi d’aprenentatge són tecnologies que canvien el joc. Estan revolucionant la manera d’aprendre dels estudiants. Alhora, molts educadors, pares i estudiants estan comprensiblement preocupats per qui recopila, controla i interpreta les dades generades sobre ells. Aquí és on entra el nostre nou grup d’experts: el seu treball serà fonamental per preparar pautes ètiques pràctiques per als educadors, abordant, per exemple, els biaixos en la presa de decisions.

"La reunió va ser un pas important cap a la implementació del nostre pla d'acció en educació digital: junts ens assegurarem que la IA compleixi les necessitats educatives reals i sigui utilitzada de forma segura i ètica pels estudiants i educadors de tota Europa".

anunci

La reunió va ser la primera de les quatre que va tenir lloc durant els propers dotze mesos. Les directrius, que es presentaran el setembre del 12, aniran acompanyades d’un programa de formació per a investigadors i estudiants sobre els aspectes ètics de la IA, i inclouen un objectiu del 2022% de la participació femenina en activitats. El grup també s'assegurarà que les directrius tinguin en compte la Comissió d'abril de 45 proposta de marc legal d’IA i nou pla coordinat amb els estats membres. Hi ha informació sobre el llançament i el programa de treball del grup d’experts online, hi ha més informació sobre IA i educació disponible aquí.

anunci
Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències