Connecteu-vos amb nosaltres

Negocis

Una acció de compliment coordinada comporta un major compliment dels drets dels consumidors als llocs web de viatges

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

110920023423-webs-de-viatges-story-topEn una acció concertada de les autoritats nacionals de consum coordinada per la Comissió Europea, 382 de 552 llocs web revisats el 2013 no respectaven la legislació europea sobre consumidors. Com a resultat d'una vigorosa acció d'aplicació, el 62% dels llocs web revisats tracten els consumidors com haurien de fer-ho. El 38% restant pot esperar més accions contra ells, ja que les autoritats europees continuen treballant per garantir que es respectin plenament els drets dels consumidors.

"Un de cada tres usuaris d'Internet a la Unió Europea reserva viatges i allotjaments en línia. Es mereixen saber que una reserva en línia és segura i fiable. De les 552 pàgines web de viatges que hem comprovat, el 62% ara compleix la legislació de consum de la UE, gràcies a els esforços conjunts dels estats membres i de la Comissió. No descansaré fins que es respectin plenament els drets dels consumidors i intentaré utilitzar les estructures existents per aconseguir-ho ", va dir Neven Mimica, comissari de política de consum.

Les projeccions concertades (també conegudes com a "barres") de llocs web estan coordinades periòdicament per la Comissió Europea i les duen a terme les autoritats nacionals de control, per identificar incompliments de la legislació sobre el consum i, posteriorment, garantir-ne l'aplicació. L’estiu del 2013, les autoritats nacionals van revisar els llocs web que venien viatges aeri i allotjament en hotels, inclosos els llocs web de comerciants i intermediaris. Es van revisar un total de 552 llocs web.

anunci

Després de comprovacions i verificacions, les autoritats nacionals van trobar que un total de 382 llocs web incompleixen la legislació de consum de la UE, mentre que només el 31% dels llocs web verificats compleixen les normes de la UE. Posteriorment, les autoritats nacionals es van posar en contacte amb empreses nacionals que gestionen els llocs web no conformes per tal d’adaptar-les a la legislació de consum de la UE o bé per empreses d’altres estats membres que van demanar ajuda a l’estat membre competent. Fins ara, s’han corregit 173 llocs web, cosa que fa que el nombre total de llocs web compatibles arribi al 62% del total de llocs web revisats. 209 llocs web estan sotmesos a processos en curs, inclosos 52 compromisos dels comerciants per corregir els seus llocs web.

Què s'ha comprovat?

Es van comprovar els llocs web per determinar si la informació sobre les característiques clau dels serveis era fàcilment accessible; si el preu es va indicar en una fase inicial i inclosos els suplements opcionals; si els llocs web proporcionaven adreces de correu electrònic a les quals es podien enviar preguntes i queixes; i per veure si els llocs web contenien termes i condicions disponibles abans de la compra i escrits en un llenguatge senzill i fàcil d'entendre. Els principals problemes trobats van ser:

anunci
  • La manca d'informació obligatòria sobre la identitat del comerciant, en particular la seva adreça de correu electrònic, que priva els consumidors d'un canal de contacte eficaç. 162 llocs web (30%) no contenien aquesta informació.
  • La manca d’instruccions clares sobre com reclamar. 157 llocs web (28%) no van proporcionar aquesta informació.
  • Els suplements de preu opcionals, com ara la tarifa d’equipatge, la tarifa d’assegurança, l’embarcament prioritari, no són opcionals. Aquest problema es va produir amb 133 llocs web (24%).

    El preu total del servei no s’indica per endavant quan es mostren per primera vegada els elements principals de la reserva. 112 llocs web (20%) no van poder proporcionar aquesta informació.

Què passa després?

Continuen els procediments administratius o judicials a nivell nacional per als 209 llocs web que encara no compleixen. A més, s’estan revisant certes pràctiques en el sector dels viatges perquè els consumidors tinguin tota la informació rellevant i puguin prendre decisions informades.

Fons

Un "escombrat" és una selecció de llocs web a tota la UE, per identificar incompliments de la legislació sobre el consum i, posteriorment, garantir-ne l'aplicació. L’escombrat està coordinat per la Comissió Europea i gestionat simultàniament per les autoritats nacionals d’aplicació basant-se en les disposicions del reglament de cooperació per a la protecció del consumidor (CPC). L’escombrat de serveis de viatges va tenir lloc a 27 estats membres1, Noruega i Islàndia el juny de 2013. La "fase d'aplicació" encara està en curs. Aquesta va ser la 7a escombrada des del 2007. Es van comprovar els llocs web que ofereixen viatges en avió i allotjament o tots dos; es va comptar dues vegades un lloc web que oferia tots dos serveis.

Un percentatge creixent de ciutadans europeus compra serveis de viatges en línia: el 2012, el 32% dels consumidors europeus amb accés a bitllets d’avió reservats a Internet o a un hotel en línia (dades d’Eurostat, e-shopping survey 2012). Els viatges, el turisme i els sectors relacionats representen aproximadament el 10% del PIB de la UE. Els ciutadans europeus van realitzar el 2011 més de 1 milions de viatges de vacances, dels quals gairebé el 80% a la UE.

Més informació

MEMO / 14 / 292
Twitter: @MimicaEU, @EU_Consumer

Reserva de viatges en línia

País Llocs web revisats Els serveis de viatges arrasen Llocs web compatibles a partir del 3 d'abril de 2014, com a percentatge dels llocs web revisats el 2013
Els llocs web ja compleixen Llocs web amb irregularitats confirmades Compliment de llocs web a partir del 3 d'abril de 2014 Llocs web sotmesos a procediments posteriors
Àustria 9 3 6 4 5 44%
Bèlgica 28 11 17 18 10 64%
Bulgària 17 17 0 17 0 100%
Xipre 14 4 10 4 10 29%
República Txeca 14 5 9 7 7 50%
Dinamarca 10 7 3 9 1 90%
Estònia 11 2 9 6 5 55%
Finlàndia 10 0 10 0 10 0%
França 33 0 33 15 18 45%
Germany 33 19 14 22 11 67%
Grècia 10 2 8 6 4 60%
Hongria 8 5 3 8 0 100%
Islàndia 10 0 10 9 1 90%
Irlanda 26 5 21 12 14 46%
Itàlia 17 9 8 10 7 59%
Letònia 12 0 12 1 11 8%
Lituània 16 11 5 12 4 75%
Luxemburg 11 5 6 7 4 64%
Malta 10 3 7 8 2 80%
països Baixos 41 1 40 33 8 80%
Noruega 32 28 4 32 0 100%
Polònia 17 12 5 14 3 82%
Portugal 10 6 4 6 4 60%
Romania 10 3 7 10 0 100%
Eslovàquia 9 2 7 6 3 67%
Eslovènia 14 2 12 8 6 57%
Espanya 32 8 24 18 14 56%
Suècia 14 0 14 11 3 79%
Regne Unit 74 0 74 30 44 41%
Total 552 170 382 343 209 62%

economia digital

La Comissió proposa un camí cap a la dècada digital per aconseguir la transformació digital de la UE el 2030

publicat

on

El 15 de setembre, la Comissió va proposar un camí cap a la dècada digital, un pla concret per aconseguir la transformació digital de la nostra societat i economia per al 2030. La proposta de camí cap a la dècada digital es traduirà les ambicions digitals de la UE per al 2030 en un mecanisme de lliurament concret. Establirà un marc de governança basat en un mecanisme de cooperació anual amb els estats membres per arribar al 2030 Objectius de la dècada digital a nivell de la Unió en les àrees de competències digitals, infraestructures digitals, digitalització d’empreses i serveis públics. També pretén identificar i implementar projectes digitals a gran escala que impliquin la Comissió i els estats membres. La pandèmia va destacar el paper central que juga la tecnologia digital en la construcció d’un futur pròsper i sostenible. En particular, la crisi va exposar una divisió entre les empreses amb capacitat digital i les que encara no han adoptat solucions digitals i va posar de manifest la bretxa entre zones urbanes, rurals i remotes ben connectades. La digitalització ofereix moltes oportunitats noves al mercat europeu, on més de 500,000 vacants per a ciberseguretat i experts en dades van quedar sense cobrir el 2020. En línia amb els valors europeus, el camí cap a la dècada digital hauria de reforçar el nostre lideratge digital i promoure polítiques digitals centrades en els humans i sostenibles apoderar els ciutadans i les empreses. Hi ha més informació disponible el comunicat de premsa, Q & A full de dades. L'adreça sobre l'estat de la unió del president von der Leyen també està disponible online.

anunci

Seguir llegint

Banc Europeu d'Inversions

El BEI reforça l’orientació al desenvolupament mundial i dóna suport a un nou finançament de 4.8 milions d’euros per a l’energia, el transport, les vacunes COVID i la inversió empresarial

publicat

on

El Consell d’Administració del Banc Europeu d’Inversions (BEI) ha aprovat plans per reforçar el seu compromís de desenvolupament mundial. També va aprovar 4.8 milions d’euros de nou finançament per a 24 projectes de suport a l’acció climàtica, les vacunes COVID i la resistència econòmica, el transport sostenible i l’educació.

“Al juny, el Consell de Ministres va demanar al Banc de la UE que millorés la seva contribució als esforços de desenvolupament de la Unió mitjançant estratègies específiques, una presència més forta sobre el terreny a nivell mundial i una millor coordinació amb els socis en un enfocament genuí de l’Europa de l’equip. Avui hem respost a la crida del Consell proposant la creació d'una sucursal del BEI centrada en el finançament del desenvolupament, i el Consell va donar suport a aquesta proposta. Com a resultat, el banc de la UE podrà fer una contribució més forta a l’impuls de l’autonomia estratègica d’Europa, posant més experts sobre el terreny i ser un soci més eficaç per a altres bancs de desenvolupament multilaterals i nacionals. I estarem en una millor posició per perseguir la nostra ambició global en termes de lluita contra el canvi climàtic ”, va dir el president del BEI, Werner Hoyer.

Reforç de l’impacte en el desenvolupament del BEI

anunci

El Consell d'Administració del BEI va aprovar la proposta del banc d'establir una sucursal de desenvolupament per augmentar l'impacte de les seves activitats fora de la Unió Europea. Es basa en la resposta del BEI a la crida a l’acció expressada a les "conclusions del Consell sobre l’arquitectura financera europea millorada per al desenvolupament (2021)" adoptades el 14 de juny de 2021. Mitjançant la seva branca de desenvolupament, el BEI reorganitzarà les seves activitats fora de la Unió Europea i augmentar la seva presència sobre el terreny, desenvolupant estratègies i serveis més específics en estreta cooperació amb els socis.

El banc reforçarà les representacions fora de la UE i crearà diversos centres regionals, intensificant la complementarietat i la cooperació amb els bancs multilaterals de desenvolupament, les institucions nacionals de finançament del desenvolupament i els socis locals, en un enfocament de Team Europe. Els centres se centraran en sectors temàtics, competències de productes i serveis que responguin a les necessitats de la regió on es troben. El primer centre regional, que reforça el treball del BEI a l’Àfrica oriental, se situarà a Nairobi.

Un nou grup assessor assessorarà el BEI per a les seves operacions fora de la Unió Europea. Inclourà

anunci

Els responsables de la política de desenvolupament de la UE designats pels Estats membres, la Comissió Europea i el SEAE.

2.2 milions d’euros en concepte d’accions pel clima, energia neta i habitatges amb eficiència energètica

El BEI va acordar un nou finançament per augmentar la generació d’energia eòlica i solar a Espanya i Portugal, millorar les xarxes energètiques nacionals a Polònia i millorar l’eficiència energètica i reduir les factures de calefacció a Hongria i Finlàndia.

També es van aprovar esquemes de finançament específics per accelerar la inversió en projectes d'energia renovable a petita escala i accions climàtiques a Àustria i Polònia, i a tota Amèrica Llatina i Àfrica.

647 milions d’euros per al desplegament, la salut i l’educació de la vacuna COVID

Es va confirmar el suport del Banc Europeu d’Inversions per al desenvolupament i el desplegament de nous programes de vacunes COVID per finançar la compra de vacunes COVID-19 per a la seva distribució a l’Argentina i a tot el sud d’Àsia, inclosos Bangladesh, Bhutan, Nepal, Sri Lanka i les Maldives.

La Junta va decidir donar suport a l'expansió de l'atenció a llarg termini per a pacients amb discapacitat als Països Baixos, també es va acordar el desplegament de la tecnologia d'aprenentatge digital a les escoles primàries i secundàries i la millora de la investigació científica a Croàcia.

752 milions d’euros per al transport urbà, regional, aeri i marítim sostenible

Els passatgers del tramvia a la ciutat eslovaca de Košice i els viatgers de les ciutats poloneses de Gdansk, Gdynia i Sopot i de tota Moldàvia es beneficiaran de la nova inversió recolzada pel BEI per modernitzar i millorar les connexions de transport.

Els ports italians de Gènova i Savona rebran finançament del BEI per millorar l’accés ferroviari i protegir millor els ports contra les inundacions i el clima més extrem mitjançant la construcció d’un nou espigó.

El BEI també va acordar finançar la substitució i l'actualització d'equips de control i navegació del trànsit aeri per mantenir les normes de seguretat a l'espai aeri hongarès.

500 milions d’euros per a inversions del sector privat i resistència econòmica COVID-19

El consell del BEI també va aprovar nous programes de finançament gestionats per bancs locals i socis d'inversió per donar suport a la inversió de les empreses de tot Espanya, Polònia i el sud-est asiàtic que s'enfronten als reptes del COVID-19.

Informació d'antecedents:

L' Banc Europeu d'Inversions (BEI) és la institució de crèdit a llarg termini de la Unió Europea propietat dels seus estats membres. Això fa que el finançament a llarg termini per a inversions viables per tal de contribuir als objectius polítics de la UE. Visió general dels projectes aprovats pel Consell del BEI.

Seguir llegint

Negocis

El programa de Màster en Gestió de GSOM SPbU s’ha inclòs entre els 25 primers dels principals Màsters FT Globals en Gestió 2021

publicat

on

El programa Master in Management (MiM) de la Graduate School of Management de la Universitat de Sant Petersburg (GSOM SPbU) es va classificar en el lloc 25 entre els 100 millors programes de màster del món d'acord amb la Financial Times. GSOM SPbU continua sent l'única escola russa representada en aquest rànquing. 

El 2013 va entrar al programa Màster en Gestió Financial Times classificant-se amb el lloc 65 en la llista dels millors programes per primera vegada. Durant els darrers vuit anys, el programa MiM ha aconseguit millorar la seva posició i augmentar el rànquing de 40 línies, gràcies a la singularitat del contingut educatiu i al suport d’exalumnes i socis corporatius.

“La posició alta al FT la classificació del programa de màster en gestió és el resultat del treball diari de molts departaments, el suport dels socis i la contribució de cada professor que treballa al programa. Per descomptat, ens alegrem del nou resultat assolit, que situa el programa en un lloc especial no només al mercat rus de l’educació empresarial, sinó també al món. Però, per a nosaltres, aquest és, en primer lloc, un indicador que anem pel bon camí, cosa que significa que hauríem de continuar treballant en la millora constant de les disciplines impartides, el suport als estudiants, el desenvolupament de l’entorn internacional, el reforç de la cooperació. amb els empresaris, incloses les empreses que són membres del comitè assessor de GSOM. Felicito sincerament a tothom que participa en la creació i desenvolupament del programa, felicito estudiants i exalumnes, i espero que continuem treballant junts, aconseguirem nous resultats! " dit Yulia Aray, professora associada, Departament de Gestió Estratègica i Internacional, Directora Acadèmica del programa Màster en Gestió.

anunci

Els socis acadèmics de GSOM SPbU - Universitat suïssa de Sant Gall i de l’Escola Superior de Comerç de París van obtenir el primer i el segon lloc al rànquing Global Masters in Management 2021. Altres socis acadèmics de GSOM SPbU han agafat les línies adjacents a la Business School al rànquing: School of Business, University of Mannheim (Alemanya) ocupa la 24a posició; L’Indian Institute of Management (Ahmedabad) és a la 26a línia.

El Financial Times la llista inclou 100 programes educatius. La publicació compila un rànquing basat en una anàlisi de les dades rebudes de les escoles de negocis i comentaris anònims dels antics alumnes. Només poden participar al rànquing escoles de negocis amb almenys una de les acreditacions internacionals: AACSB i EQUIS. Es tenen en compte un total de 17 criteris: la taxa de creixement salarial en tres anys, el creixement professional, el suport a una escola de negocis en desenvolupament professional, el percentatge d’exalumnes que van obtenir feina tres mesos després de la graduació, el nombre de professors estrangers i altres. I, per descomptat, un dels principals indicadors és el salari mitjà dels exalumnes tres anys després de la graduació: a GSOM SPbU supera els 70,000 dòlars a l’any.

Els rànquings del diari internacional de negocis Financial Times (FT) publicat a més de 20 països. Són un indicador generalment acceptat de la qualitat d’una escola de negocis o d’un programa individual.

anunci

GSOM SPbU és una escola de negocis russa líder. Es va fundar el 1993 a la Universitat de Sant Petersburg, que és una de les universitats clàssiques més antigues i el centre més gran de ciència, educació i cultura de Rússia. Avui GSOM SPbU és l’única escola de negocis russa que s’inclou entre les millors 100 escoles europees del rànquing Financial Times i té dues prestigioses acreditacions internacionals: AMBA i EQUIS. El Consell Assessor de GSOM inclou líders empresarials, governamentals i de la comunitat acadèmica internacional.

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències