Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Comissió que proposi la Directiva sobre el temps de treball dels treballadors de la navegació interior

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

160528730A 7 juliol, la Comissió proposarà una Directiva sobre el temps de treball dels treballadors de les vies navegables. La proposta de Directiva aplicaria un acord entre representants a nivell europeu d'empresaris i empleats d'aquest sector, que s'adapta a les condicions de treball distintives de les vies navegables interiors. Facilitaria l’aplicació de les normes màximes de temps de treball per als vaixells i barcasses de transport de passatgers i de càrrega de les vies navegables de tota la UE. Aquestes normes contribuirien, per tant, a millorar les condicions de treball del personal a bord de 31,000 ia unes condicions de competència més justes per a les empreses de 9,645 actives en aquest sector. La proposta de Directiva complementaria la general Directiva del temps de treball (2003 / 88 / CE), que no cobreix els treballadors de la navegació fluvial.

La proposta es remetrà al Consell de Ministres de la UE i al Parlament Europeu per a la seva adopció.

Fons

anunci

WEls serveis de transport per via fluvial tenen patrons de treball irregulars específics en comparació amb els treballadors de la terra. Sovint treballen llargues hores en un curt període de temps, viuen al seu lloc de treball i solen durar períodes de descans més llargs al final de la temporada.

Atès que més de XNX% del transport per via fluvial a la UE té lloc en més d’un estat membre, les empreses i els treballadors es beneficiarien de la coordinació de les regles de la UE sobre el temps màxim de treball.

Representants a nivell europeu d'empresaris i empleats van concloure aquest acord en 15 febrer 2012 i van demanar a la Comissió que la presentés al Consell per a la seva aplicació com a Directiva, de conformitat amb Article X del Tractat. La Comissió ha examinat de prop el contingut i l’impacte d’aquest acord des de l’angle de la legalitat, la representativitat i els efectes econòmics i socials.

anunci

Enllaç al contracte (totes les versions en idiomes)
Enllaç a altres normes sectorials de temps de treball

Banc Central Europeu (BCE)

Lagarde, del BCE, manté les portes obertes a una inflació més elevada

publicat

on

By

La inflació a la zona de l’euro podria superar les previsions ja elevades del Banc Central Europeu, però hi ha pocs indicis que això passi, la presidenta del BCE, Christine Lagarde (A la foto) va dir el dilluns (27 de setembre), escriu Balazs Koranyi, Reuters.

"Tot i que la inflació podria resultar més feble del previst si l'activitat econòmica es veiés afectada per un renovat enduriment de les restriccions, hi ha alguns factors que podrien conduir a pressions de preus més fortes del que s'espera actualment", va dir als parlamentaris del Parlament Europeu.

"Però fins ara veiem signes limitats d'aquest risc, cosa que significa que el nostre escenari de base continua preveient que la inflació es mantingui per sota del nostre objectiu a mitjà termini", va afegir.

anunci

Seguir llegint

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 231 milions d’euros en prefinançament a Eslovènia

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 231 milions d’euros a Eslovènia en prefinançament, equivalent al 13% de l’assignació de subvencions del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la implementació de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència d’Eslovènia. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resiliència d'Eslovènia.

El país rebrà 2.5 milions d’euros en total, que consistiran en 1.8 milions d’euros en subvencions i 705 milions d’euros en préstecs, durant la vida del seu pla. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementaran amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU.

L’RRF és el centre de NextGenerationEU, que proporcionarà 800 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes entre els estats membres. El pla eslovè forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències