Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Llançament mundial dels Drets dels Migrants en Acció

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

0 ,, 17885529_303,00Segons el Departament d'Afers Econòmics i Socials de les Nacions Unides (UNDESA), hi ha 232 milions de migrants a tot el món. Més que mai, el paper de la Federació Internacional de Societats de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja (IFRC) i les seves 189 societats nacionals membres és fonamental tant per defensar els drets dels migrants, com per proporcionar serveis essencials i salvavides als migrants. Amb el suport i l’assistència financera de la UE, la FICR està implementant Rights of Migrants in Action (Drets dels migrants en acció), que busca promoure i protegir els drets dels migrants, especialment els treballadors domèstics migrants i les víctimes de la trata de persones.

aquest L'acció de 10.5 milions té com a objectiu fomentar un enfocament coordinat de les organitzacions de la societat civil (OSC) cap a la protecció dels drets dels migrants, millorar l'accés dels migrants als serveis socials, sobretot mitjançant projectes a petita escala, i construir i enfortir les capacitats d'aquests. Les OSC defensen els drets dels migrants.

L'acció es dirigeix ​​a països d'origen, trànsit i destinació de diferents regions del món: Etiòpia i Zimbabwe a l'Àfrica; República Dominicana, Equador i Hondures a les Amèriques; Indonèsia, Nepal i Tailàndia a Àsia; Kazakhstan, Federació Russa i Tadjikistan a l’Àsia central i Jordània, el Líban i el Marroc a l’Orient Mitjà i el nord d’Àfrica. L'acció contribuirà a maximitzar i complementar els esforços existents per fer front als drets dels migrants en aquests països.

anunci

El secretari general adjunt de Programes i Serveis de la FICR, Walter Kotte Witingan, va dir: "Fora dels sistemes de suport tradicionals, els migrants sovint no poden accedir a serveis de salut, refugi, educació i socials que respectin les seves necessitats bàsiques i la seva dignitat. Poden ser objecte de tràfic de persones, explotació sexual o laboral; també poden ser privats de llibertat, detinguts o deportats arbitràriament. La Creu Roja i la Mitja Lluna Roja es comprometen a atendre les necessitats i vulnerabilitats dels migrants i de qualsevol altra persona afectada negativament per la migració, independentment del seu estatus legal, per tal de proporcionar protecció i assistència seguint els nostres principis fonamentals d’independència i neutralitat ”.

No sempre s’assegura la protecció bàsica dels drets dels migrants al llarg de les rutes migratòries. Tot i això, molts països sense marcs de migració ni de polítiques laborals es basen substancialment en la força de treball dels migrants per al seu desenvolupament econòmic. A més, els migrants són vulnerables i constitueixen un objectiu fàcil per als traficants; també representen una part important de les víctimes del treball forçat, en particular en sectors com la construcció, l'agricultura i el treball domèstic. Els treballadors domèstics migrants i les víctimes de tràfic haurien de ser adequadament protegits i assistits d'acord amb el seu estat específic mitjançant l'accés als mecanismes de drets humans i als tribunals i advocats.

Respondre adequadament a les necessitats dels migrants en el context econòmic i polític mundial actual, òbviament, no és un simple repte. L’eficàcia de les activitats dels actors de la societat civil en el camp de la migració i el desenvolupament depèn en gran mesura de la identificació i establiment d’associacions estratègiques entre les OSC, entre les OSC i els governs a nivells central i descentralitzat. Drets dels migrants en acció treballarà conjuntament amb organitzacions de la societat civil i governs locals per reforçar les associacions i protegir els drets dels migrants.

anunci

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 231 milions d’euros en prefinançament a Eslovènia

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 231 milions d’euros a Eslovènia en prefinançament, equivalent al 13% de l’assignació de subvencions del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la implementació de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència d’Eslovènia. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resiliència d'Eslovènia.

El país rebrà 2.5 milions d’euros en total, que consistiran en 1.8 milions d’euros en subvencions i 705 milions d’euros en préstecs, durant la vida del seu pla. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementaran amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU.

L’RRF és el centre de NextGenerationEU, que proporcionarà 800 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes entre els estats membres. El pla eslovè forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències