Connecteu-vos amb nosaltres

Ocupació

l'ajuda de recerca de feina de la UE per als treballadors del metall antics d'Espanya i els fabricants d'automòbils a Bèlgica

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

Hyundai_car_assembly_lineMés que mil extreballadors de les empreses que produeixen els metalls a Comunitat Valenciana (Espanya) i cotxes al voltant de Genk (Bèlgica) han de rebre ajuda de la UE per ajudar-los a trobar nous llocs de treball, la Comissió de Pressupostos recomana successivament. L'ajuda proposta del Fons Europeu d'Adaptació a la Globalització (FEAG) encara ha de ser aprovada pel Parlament en el seu conjunt i el Consell de Ministres.

La disminució de la producció de metalls en Valencian
Es van perdre més de 600 llocs de treball a 142 empreses productores de metall a la regió espanyola de la Comunitat Valenciana, a causa de la disminució de la demanda de productes metàl·lics i de la caiguda general de la producció de metall. A tota la regió, el 43% de les feines dels treballadors del metall van desaparèixer, ja que la fabricació de productes metàl·lics va disminuir un 36.6% entre el 2008 i el 2013.

Espanya va sol·licitar l'ajuda de l'EGF per ajudar a 300 dels treballadors redundants. Rebran ajuts de 1.019 milions d'euros per pagar, entre altres coses, l'assessorament professional, el desenvolupament de competències, la capacitació laboral o els incentius per iniciar un negoci.tancaments fabricant d'automòbils a Bèlgica
Ford Genk i deu dels seus proveïdors han fet els treballadors 512 redundant en una primera onada d'acomiadaments que condueixen al tancament previst de la planta al final de 2014. Cal ser més de dues onades d'acomiadaments, que sumen més de 7,000, abans que la planta de producció cessa per complet. El tancament es deu a una disminució en la producció d'automòbils de passatgers i en les vendes de vehicles nous a la Unió Europea.

Dels treballadors 512 acomiadats per la primera onada 479 podria beneficiar-se de l'ajuda EGF valor d '€ 911,934 per a les mesures d'ajuda per buscar feina, formació i reciclatge professional ja posats en marxa per les autoritats belgues.

Que segueix?

Les sol·licituds seran sotmeses a votació pel Parlament en el seu conjunt sobre 22 octubre, i pel Consell de Ministres el 16 octubre.

Fons

El Fons Europeu d'Adaptació a la Globalització proporciona un suport addicional als treballadors redundants com a resultat de canvis estructurals importants en els patrons del comerç mundial a causa de la globalització o la crisi financera i per ajudar-los a trobar nous llocs de treball. Entre 2014 i 2020, el sostre anual del fons és € 150 milions. S'ofereixen als treballadors redundants mesures com ara el suport per a la creació d'empreses, l'assistència en recerca de feina, l'orientació professional i diversos tipus de formació. En la majoria dels casos, les autoritats nacionals ja han iniciat les mesures i rebrà els seus costos per part de la UE quan finalment s'aproven les seves sol · licituds.

anunci

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències