Connecteu-vos amb nosaltres

agricultura

Les enquestes mostren necessitat de més i millor informació sobre la resistència als antimicrobians (#AMR)

COMPARTIR:

publicat

on

Inversió-en-new-Veterinària-AntibiòticsHi ha una clara necessitat d'ampli abast programes d'informació factual sobre la RAM d'acord amb diversos estudis recents sobre la percepció i la consciència de la resistència antimicrobiana (RAM) de consum. Això apunta a la creixent necessitat d'una major comprensió i demostra que la informació basada en la ciència ha de ser un dels principals punts d'acció per al proper Pla d'Acció de la UE per combatre la resistència als antimicrobians, diu IFAH-Europa.
L'informe de recent publicació de l'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària Les percepcions sobre l'impacte en la salut humana dels antibiòtics i usar en animals en tota la UE es fa ressò de les conclusions de la Comissió de Eurobaròmetre sobre la consciència resistència als antimicrobians, que va demostrar que el coneixement dels ciutadans de tota la UE continua sent baix. De fet, aquestes troballes concorden amb l'enquesta de ciutadans d'IFAH-Europe realitzada el 2016, que va mostrar que el 69% dels enquestats tenen preocupació pel fet que es transmetin a les persones bacteris resistents als antibiòtics d'animals de granja i el 49% creu que l'ús d'antibiòtics en animals de granja fa que es produeixin antibiòtics. menys eficaç per a les persones. L'informe de l'EFSA mostra que el 57% dels enquestats va dir que no va rebre cap informació sobre la resistència als antibiòtics durant l'últim any i el 61% va dir que no té prou coneixement sobre l'ús d'antibiòtics en animals de granja.
 
Això reforça la creença IFAH-Europa que les campanyes d'informació han de ser una part essencial del segon pla d'acció de la UE sobre la RAM si volem evitar l'eventualitat que la informació falsa es converteix en la norma. Quan la gent mira a fonts no científiques per obtenir informació sobre aquest tipus de qüestions complicades, confiem en les autoritats públiques per garantir que els fets són accessibles, comprensibles i tenir prioritat sobre líder o suposicions vagues, o l'extrapolació dels "fets" d'una selecció de dades limitats.
"IFAH-Europe assenyalarà que l'intercanvi d'informació és un element indispensable del pla d'acció en la nostra resposta a la Comissió Consultation on possible activities under a ‘Commission Communication on a One Health Action Plan to support member states in the fights against Antimicrobial Resistance. The animal health industry wishes to actively contribute to providing factual guidance for the development of educational materials or courses for both veterinarians and farmers on the responsible use of all animal health products. We are also open to providing information for consumer-targeted informative campaigns,” said IFAH-Europe Secretary General, Roxane Feller.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències