La Comissió acull amb satisfacció la llum verda del Consell sobre els acords comercials i d'inversió de #EUSingapore

| Octubre 17, 2018

Els estats membres de la UE al Consell han autoritzat la signatura i la celebració dels acords comercials i d'inversió entre la UE i Singapur.

La comissària de Comerç, Cecilia Malmström, va dir: "Estic molt satisfet que els estats membres hagin donat el seu respatller formal a aquests acords. Obrir noves oportunitats als productors, agricultors, proveïdors de serveis i inversors europeus és una prioritat clau per a aquesta Comissió. Singapur és una important porta d'entrada a tota la regió d'Àsia i el Pacífic, i és vital que les nostres empreses puguin tenir un punt de suport. Aquests acords promouen també el desenvolupament sostenible, ja que inclouen compromisos ambiciosos sobre la protecció del medi ambient i els drets laborals i defensen el dret a la regulació. Són un altre exemple de la voluntat de la UE de treballar amb països amb idees afins per mantenir el comerç internacional basat en normes ".

La decisió segueix la proposta feta a l'abril d'aquest any per la Comissió Europea. Els líders de la UE i Singapur signaran els acords de 19 d'octubre a Brussel, als marges de la Reunió Àsia-Europa (ASEM). Després de la signatura, el Parlament Europeu votarà sobre els acords. Una vegada aprovat pel Parlament Europeu, s'espera que l'Acord de lliure comerç UE-Singapur entri en vigor a 2019, abans que finalitzi el mandat actual de la Comissió Europea. L'Acord de Protecció d'Inversions UE-Singapur només entrarà en vigor després de la seva ratificació a nivell dels estats membres.

Per obtenir més informació, consulteu la lloc web dedicat.

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, EU, Singapur, Comerç, Els acords comercials