Convocatòria d’ofertes per al programa de fons esclaus moderns #Albania

L’ambaixada britànica Tirana convida a les ofertes de finançament del projecte per al programa Modern Slavery Fund Albania per a la 2019-2021. Sol·licituds acceptades fins al 6 setembre 2019.

Els nacionals albanesos de 947 es van referir al mecanisme nacional de derivació (NRM) del Regne Unit a 2018, convertint Albània en el segon país d'origen més gran de víctimes potencials al Regne Unit. A l'octubre, el ministre per a la delinqüència, la salvaguarda i la vulnerabilitat 2018 va anunciar que el Regne Unit gastaria almenys 2 milions d'euros a Albània fins a març de 2021 per combatre l'esclavitud moderna. El govern del Regne Unit (l'Autoritat) està buscant un consorci d'organitzacions per col·laborar a Albània per lliurar aquest programa.

Objectiu

El consorci amb èxit lliurarà un programa de treball per combatre l'esclavitud moderna d'Albània proporcionant la creació de capacitats per a funcionaris de justícia penal locals, campanyes de comunicacions estratègiques dirigides i suport per a víctimes i persones amb risc de ser traficats.

Resum de requisits

El programa cobreix les següents àrees:

 • Paquets de suport a les víctimes Per exemple: centrar-nos en la reinserció a llarg termini, ajudar les víctimes a l’educació i a l’ocupació a reduir les vulnerabilitats.

 • Suport a persones amb risc de ser traficades. Per exemple: educació i suport laboral per evitar que aquestes persones siguin traficades en primer lloc.

 • Comunicacions i campanyes de prevenció estratègiques basades en l'evidència i orientades Per exemple: investigacions per identificar encara més les comunitats i les vulnerabilitats objectiu, seguides d’activitats de comunicacions pilot per reduir el risc de tràfic.

 • Construcció de capacitats per a funcionaris locals de justícia penal. Per exemple: formació per a funcionaris de justícia penal locals (jutges, advocats, fiscals) per ajudar-los a gestionar aquests casos de manera eficaç.

  Gestió i lliurament de programes

El programa serà lliurat per un consorci, liderat per una organització multilateral, una coalició sota la qual diversos socis treballen junts sota un acord de consorci. Una organització multilateral serà el "soci principal" i signarà l'acord de subvenció amb l'Oficina d'Afers Exteriors i del Comú i actuarà com a líder del consorci, mentre que altres socis participen en la implantació com a "socis implementadors". El soci principal també podrà implementar part del programa.

El consorci ha de designar una organització capdavantera que es responsabilitzarà a l’Oficina d’Exteriors i del Commonwealth per l’ús dels fons i que serà responsable dels acords d’atorgament de la subvenció amb altres membres del consorci. El soci principal té tota la responsabilitat legal i financera de l’acció i vetllarà perquè tots els socis executius respectin les obligacions de l’acord de subvenció.

El lideratge del consorci serà responsable del govern general del consorci, inclosa la capacitat de gestió financera i la manera com el consorci gestiona i mitiga els riscos, inclòs el risc fiduciari, i salvaguarda i protegeix les persones vulnerables. El soci principal designarà un soci amb expertesa que salvaguarda qui pot assessorar sobre les organitzacions que salvaguardin els arranjaments de governança. El lideratge del consorci serà una organització multilateral. Altres membres del consorci poden ser altres tipus d’organitzacions, com ara organitzacions no governamentals.

àmbit geogràfic

L’activitat del programa se centrarà a Tirana i els tres principals districtes d’origen septentrional per a possibles víctimes de tràfic identificades al mecanisme nacional de derivació del Regne Unit: Diber, Shkoder i Kukes. Quan convé, per exemple, quan es rehabiliteu / reintegra les víctimes, l’activitat pot tenir lloc a altres parts d’Albània.

Valoració

Les ofertes es valoraran segons els criteris següents:

 • Alineació amb les prioritats i resultats esmentats anteriorment;

 • Els resultats es poden aconseguir durant el període de finançament;

 • procediments clars de seguiment i avaluació;

 • sostenibilitat que demostra que els beneficis del projecte continuen després que el finançament finalitzi amb l'ODODA i fomenti la igualtat de gènere

 • una forta gestió i riscos financers, inclosa la consideració de la protecció dels riscos i;

 • valor global per diners.

Com pujar

Si voleu sol·licitar-ho, envieu un correu electrònic erjola.foto@fco.gov.uk de 6 setembre 2019.

Assegureu-vos que es completen totes les seccions del formulari. Poseu-vos en contacte amb nosaltres si teniu dubtes sobre algun aspecte del procés de licitació. La proposta del projecte amb èxit hauria de ser notificada a finals de setembre.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, Albània, EU

Els comentaris estan tancats.