Connecteu-vos amb nosaltres

Biocombustibles

Els residus d’energia són a casa a #CircularEconomy - #CEWEP presenta # SustainabilityRoadMap2035

COMPARTIR:

publicat

on

El setembre de 24, CEWEP, que representava als operadors de les plantes europees de residus a energia, va llançar el primer lloc Full de ruta de la sostenibilitat dels residus a l’energia. El nou document, presentat davant de més de responsables polítics europeus de 100, interessats i representants de la indústria a Brussel·les, detalla la visió del sector a 2035 que mostra com el sector de residus a energia proporciona serveis essencials a la societat.

"No podem parlar d'economia circular a 2035 sense parlar de com mantenir els cicles materials nets, com assegurar-nos que tots els residus que no es poden reciclar siguin tractats de forma segura, que tingui tot el valor inherent als residus residuals, energètics i materials. , s'utilitza. És a dir, que com a sector del malbaratament a l’energia, ens sentim com a casa en l’economia circular, som i serem necessaris ”, va dir Paul De Bruycker, president de CEWEP durant l’esdeveniment.

Segons els càlculs de CEWEP, Europa encara produirà prop de 142 milions de tones de residus residuals que necessitaran tractament en 2035, fins i tot si tots els objectius de residus fixats per les lleis de residus de la UE adoptats en 2018 s’aconsegueixin puntualment. Cal debatre sobre com tractar millor aquests residus, sobretot perquè les capacitats de tractament actuals no serien suficients per al voltant de 40 milions d’aquests residus residuals (més informació). A més, la futura legislació de la UE hauria d’afrontar els residus comercials i industrials establint objectius vinculants de reciclatge i desviament d’abocadors per a aquests fluxos de residus.

El full de ruta demana que es reconegui el paper de Residus a Energia en el tractament de residus contaminats amb substàncies no aptes per al reciclatge i, per tant, permeten reciclar la qualitat. A més, els residus a l’energia també contribueixen al reciclatge recuperant metalls i minerals de la cendra inferior. Si bé els metalls recuperats es comptabilitzen per als objectius de reciclatge, el reciclatge de la fracció mineral de les cendres inferiors no té el mateix reconeixement tot i que les matèries primeres com la sorra i la grava que caldrien en diverses aplicacions de construcció es substitueixen d'aquesta manera.

En el seu full de ruta, CEWEP demana el reconeixement del paper holístic de Waste-to-Energy en la protecció del clima mitjançant el tractament de residus que d’altres abocaments acabarien en abocadors i substituint els combustibles fòssils que haurien estat cremats a les centrals convencionals. L’electricitat, la calor i el vapor produïts per les plantes europees de residus a l’energia es subministren als residents i a la indústria, però, l’ampliació de la infraestructura disponible ajudaria a utilitzar aquesta energia encara amb més eficiència.

"Han aparegut moltes preguntes: com tractar els residus mixtes, com tractar de forma fiable els residus comercials i industrials, com reduir significativament l'abocament a gran escala, com disminuir les emissions de GEH, etc. Cal abordar tots aquests aspectes importants i necessitem residus a l’energia per això ”, va resumir Paul De Bruycker.

L’esdeveniment va ser coorganitzat amb ESWET, l’associació europea que representa fabricants en el camp de la tecnologia de residus a energia, on també van presentar una visió de residus a energia a 2050: Clean Technologies per a una gestió sostenible de residus.

anunci


Full de ruta de sostenibilitat Wt 2035


Diapositives de llançament de fulls de ruta
(24 / 09 / 2019)

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències