#Huawei "és un aliat de confiança d'Europa"

| Desembre 2, 2019

En resposta a la peça d'opinió del secretari d'estat dels Estats Units, Michael R. Pompeo, publicada avui (2 de desembre) a Europa política Huawei publica la següent declaració:

“Huawei rebutja categòricament les denúncies difamatòries i falses difoses pel govern dels Estats Units. Es tracta d’acusacions malintencionades i ben gastades. Tot el que fan és perjudicar la reputació dels Estats Units. A més, són un insult a la sobirania europea i a l’experiència tècnica dels operadors de telecomunicacions. "

Volem deixar-ho absolutament clar:
Huawei és una empresa privada de 100%. No estem controlats per cap braç de l’estat xinès.

Huawei no rep subvencions favorables de cap govern. Certament, Huawei no és especialment afavorida pel govern xinès. I, certament, no hi ha cap “suport estatal massiu”.

Huawei no ho és i mai no ha estat involucrat en espionatges de cap tipus.

Tenim una reputació extraordinària: Huawei lidera la ciberseguretat i té una trajectòria neta sense un únic incident de violació important de dades en els darrers anys 30. Com ha subratllat Ren Zhengfei, fundador de Huawei: en comptes de lliurar les dades del client a un govern, tancaríem l’empresa.

Huawei acull i encoratja l'enfocament basat en els fets de la UE en matèria de seguretat de les xarxes 5G. De fet, aquest és el model que tant la cancellera alemanya Angela Merkel com el president francès Emmanuel Macron han aprovat com a norma d'or per a la verificació de 5G.

Huawei és el soci natural d’Europa per a desplegar 5G junts i per ajudar Europa a assolir la seva sobirania digital.

La solució 5G de Huawei és segura i innovadora. És un contribuent clau per mitigar els efectes del canvi climàtic i connectar el món. I és un element central per salvaguardar els valors i el mode de vida europeus per a les generacions futures.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Xina, EU, Tecnologia, telecomunicacions

Els comentaris estan tancats.