Connecteu-vos amb nosaltres

General

Les nacions europees poden aprofitar la tecnologia revolucionària per mantenir a ratlla les amenaces transfrontereres?

COMPARTIR:

publicat

on

La destresa d'Europa per defensar-se es posa a prova dia rere dia. El perill només augmenta amb el temps. Tanmateix, les empreses revolucionàries de la nova era, sens dubte, busquen equipar les autoritats amb la tecnologia adequada per mitigar aquest problema.

Els règims de gestió de fronteres més extensos del món els comparteixen els estats membres de la Unió Europea (UE) i altres països afiliats. Hi ha hagut molts canvis dramàtics en les polítiques de gestió de fronteres d'alguns estats membres de la UE, des de l'inici de la crisi migratòria europea procedent de l'Orient Mitjà i el nord d'Àfrica. L'esclat de la guerra civil siriana ha resultat desastrosa i el col·lapse de Líbia només ha exagerat el problema.

En aquest moment, la importància de mitigar les amenaces transfrontereres incloses les activitats delictives i el terrorisme, especialment a les zones menys accessibles, no es pot menyscabar en absolut. Les autoritats han donat moltes solucions, però no han pogut abordar el problema de manera integral. Algunes solucions patentades han tingut un cert èxit, però, els inconvenients com la durada de la bateria baixa i la incapacitat d'operar en un entorn dur n'han restringit l'abast.     

Aquí és on Defendec, una empresa estònia ha ideat una solució holística que és capaç d'afrontar aquests problemes amb força eficàcia. Consisteix en mòduls de càmera trampa, repetidor i comandament, que permeten a les organitzacions, tant governamentals com privades, controlar les regions remotes que tenen una infraestructura de suport limitada o nul·la com l'electricitat o les carreteres i falses alarmes mínimes, un nivell superior a qualsevol cosa que hi ha disponible al mercat actual. .    

L'empresa va rebre recentment finançament europeu empresa d'inversió en tecnologia profunda Boundary Holding, liderat per Rajat Khare. Tauri i Indrek, els fundadors de Defendec, tenen una comprensió detallada del que requereix el mercat i, tenint en compte la seva flexibilitat per impulsar el canvi i adaptar-se a les solucions en evolució en conseqüència, Khare va decidir apostar per la inversió. 

L'associació no pretén només infondre els fons a l'empresa, sinó alimentar el creixement de les vendes i l'expansió a diverses geografies. Defendec té un disseny i producció de programari i maquinari intern, que li permet escurçar el cicle de desenvolupament i llançament del producte. Tota la seva tecnologia està patentada i l'empresa sempre busca evolucionar i explorar nous paradigmes.

La destresa d'Europa per defensar-se es posa a prova dia rere dia. El perill només augmenta amb el temps. Tanmateix, les empreses revolucionàries de la nova era, sens dubte, busquen equipar les autoritats amb la tecnologia adequada per mitigar aquest problema. Serà interessant veure si el pèndol continua oscil·lant o l'avantatge, en última instància, recau en les autoritats.

anunci

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències