Per què la medicina personalitzada és el camí a seguir

FDAPharmacogenomicsGuidanceWordleBy Aliança Europea per a Medicina Personalitzada (EAPM) Directora Executiva Denis Horgan

Estem bé en 2015 ara i vivim, avui, en una Europa multiespai que celebra una rica diversitat cultural i lingüística, però també confia en les nostres similituds i objectius compartits. La Unió Europea, de la qual tots formem part, té, com un dels seus valors fonamentals, l'ideal d'igualtat.

Una manera de mesurar aquesta igualtat és a través del benestar de tots els 500 milions de ciutadans repartits pels estats membres 28 i, com a part d'aquest benestar, un aspecte clau és la salut.

Pregunti a qualsevol ciutadà, en qualsevol lloc, i la salut i la cura de la salut serà prioritari en l'agenda - ara i en el futur.

En l'àrea de la salut molt progrés està sent fet científicament, els avenços en, per exemple, la manera en què podem diagnosticar i tractar les malalties rares. Les noves tecnologies s'estan desenvolupant amb rapidesa i que ve més i més, a un primer pla, mentre que el valor potencial de grans volums de dades no pot ser subestimada.

Sí, hi ha una necessitat d'incentius i recompenses a la investigació en marxa fins a la data, una millor educació per als metges en relació amb els nous mètodes, hi ha problemes d'interoperabilitat i, en el cas de grans volums de dades, hi ha recopilació i l'intercanvi complicacions, així com enormes , qüestions fonamentals relatives a l'ètica i la privacitat.

Aquests representen barreres molt reals d'accés per als pacients que necessiten avaluació ràpida i eficaç per ajudar a viure més temps i amb millor salut en rebre el tractament adequat en el moment adequat. la medicina personalitzada, basada en un individu únic constitució genètica, és el camí a seguir en aquest sentit.

Correspon a totes les parts interessades en l'àmbit de l'atenció sanitària -i, especialment, els responsables de la formulació de polítiques i els legisladors- que cada ciutadà d'Europa tingui els mateixos drets i accés a la mateixa atenció de qualitat que el seu veí. Actualment tenim diferents estàndards d'atenció sanitària en diferents països, estructures de preus diferents en molts d'ells, i problemes d'accessibilitat quan es tracta d'accés transfronterer als pacients.

Per descomptat, el cost és un problema important i, sovint condueix a una inhalació brusca quan s'esmenta la medicina personalitzada.

És cert que el manteniment de la població d'Europa sana és un negoci car - i hi ha preguntes clau sobre el cost-efectivitat dels tractaments nous i fins i tot existents.

Tanmateix, la medicina personalitzada és un mètode innovador i ràpid de cultiu per a tractar pacients que utilitzin la major quantitat de dades disponibles i la tecnologia més actualitzada possible per proporcionar millors diagnòstics i seguiments per als ciutadans que una solució única, Tot el model. Utilitza informació genètica per discernir si un determinat fàrmac o règim funcionarà per a una persona en particular i, de manera crucial, ajuda a un clínic a decidir ràpidament quin tractament serà el més eficaç.

'Massa car "no és el cas a mitjà o llarg termini; Els millors diagnòstics facilitaran la càrrega dels sistemes sanitaris de dues maneres: en primer lloc, permetrà un enfocament més preventiu, ja que la tecnologia de gens marcarà la probabilitat que un individu en particular desenvolupi una malaltia particular i proporcioni una bona idea de com es desenvoluparà , Fomentant així la intervenció primerenca. En segon lloc, un tractament eficaç implica que els pacients són molt menys propensos a exigir llits hospitalaris cars i són més capaços de continuar treballant i contribuir a l'economia europea.

No hi ha punt de lliurament, per exemple, un càncer de la quimioteràpia pacient si hi ha una gran possibilitat que no funcionarà. Aquesta és una pèrdua de temps i diners i, potencialment, una vida humana. És molt millor saber per endavant quin serà el millor tractament, per discutir d'una manera totalment transparent amb el pacient i després a ell o ella apuntar en la direcció correcta.

L'Aliança Europea per a la Medicina Personalitzada és una col·laboració de múltiples parts interessades, com els pacients, els metges, investigadors, acadèmics, socis de la indústria, afiliats dels Estats membres, els polítics, els legisladors i més, tractant de fer que part la medicina personalitzada de l'agenda per als propers anys 20 i enllà en l'àmbit de la política de la UE.

Més i més grups pacients i ciutadans individuals prenen consciència del potencial de la medicina personalitzada, i volen que les seves malalties i les opcions de tractament s'expliquin de manera transparent, comprensible i no patronitzadora (d'un metge amb informació actualitzada Coneixement) per permetre'ls participar en la codecisió.

Mentrestant, volen tenir accés a les proves clíniques i els tractaments transfronterers que puguin millorar les seves vides i, en alguns casos, estalviar-los, i tenir accés sense reserves a les seves pròpies dades mèdiques.

Entre les formes d'aconseguir això són millor formació dels professionals de la salut en les tecnologies de dalt-al minut, una mentalitat diferent d'aquests mateixos metges que permet al pacient a participar en la discussió i presa de decisions a tots els nivells, la creació de dades cooperatives permetent als pacients no només l'accés a totes les seves dades personals a petició, però que els donen control sobre qui l'utilitza, com s'utilitza i quan, i; canvis des del Parlament Europeu i la Comissió Europea per fer assajos clínics de tractaments transfronterers siguin més accessibles i assequibles d'una realitat i no només un somni.

En un 500 milions de ciutadans-UE fort que mira fixament en l'abisme d'una societat amb l'envelliment de la població que inevitablement es posen malalts en algun moment, donant accés als pacients el millor tractament possible disponible a Europa no és només una qüestió moral, és una financera , també, com es va esmentar anteriorment.

La desacceleració de l'economia gairebé paralitzada diversos Estats membres i, per descomptat, a la part alta de la llista de mesures d'austeritat ha estat la poca visió de futur, contraproduent aspa en els serveis de salut, fins i tot fins al punt de deixar caure certs medicaments contra el càncer de la disposició llista, com passarà a Anglaterra aviat. Frega els pressupostos de salut és un absurd patent. Una Europa sana és una Europa rica i la UE en general, i els sistemes d'atenció de salut, en particular, necessiten veure el que els està mirant a la cara.

Llavors, d'on anem d'aquí? En línia amb la iniciativa de tractament especialitzat per a pacients d'Europa (STEP) de l'EAPM, fem una crida a la UE perquè es comprometi amb la
Seguint:

1 PAS: Per garantir un entorn regulador que permet l'accés del pacient a la novel·la primerenca i eficaç de la medicina personalitzada

PAS 2: Per augmentar l'R + D per a la medicina personalitzada, mentre que també reconeix el seu valor

PAS 3: Millorar l'educació i la formació dels professionals de la salut

4 PAS: Per al suport a nous enfocaments al reemborsament i HTA, requerit per l'accés del pacient a la medicina personalitzada

PAS 5: Per augmentar el coneixement i la comprensió de la medicina personalitzada

A més, l'EAPM vol veure el següent:

El Reglament de Protecció de Dades hauria de permetre la primària

i l'ús secundari de les dades amb fins d'investigació sanitària tenint

presents les salvaguardes que ja existeixen en tota la UE.

Mentrestant, els assajos clínics millores no han de ser desfets per la regulació de les dades.

Es necessita un període de transició de cinc anys per als DIV perquè els fabricants puguin complir plenament amb diversos nous requisits.

A més, EAPM creu que les polítiques de salut han de reconèixer i abordar les vulnerabilitats inherents als sistemes de salut s'enfronten, en concret, pels països més petits ia les regions dels més grans. D'això en diem un enfocament intel·ligent - els petits estats membres i regions Junts. Això es desenvoluparà encara més en la conferència anual de EAPM en 22 23 i juny. La conferència està programada per coincidir amb el final de la presidència de Letònia i l'inici de Luxemburg de - dos dels països més petits.

Finalment, el semestre de la UE dels processos Recomanacions específiques (CSR) ha de ser centrat i equilibrat, en lloc de buscar talls profunds en les àrees de major pressupost com la salut. EAPM considera que totes les decisions i recomanacions del semestre haurien de promoure el creixement, Però al costat la investigació i l'eficiència, Especialment en les àrees de la salut i la medicina personalitzada.

L'Aliança és de l'opinió que si les presidències, el Parlament Europeu i la Comissió treballen per al lliurament de l'anterior, es millorarà la qualitat de vida dels pacients en tots els països d'Europa.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Aliança Europea per a la medicina personalitzada, salut, la medicina personalitzada

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *