Connecteu-vos amb nosaltres

Càncer

#Health: Limitar l'exposició dels treballadors als productes químics que causen càncer és crucial, diu PPE

COMPARTIR:

publicat

on

Cèl·lules de limfòcits T i càncer, SEMAvui (13 maig), la Comissió Europea ha presentat una llei que protegeix els treballadors de l'exposició a productes químics que indueixen el càncer al lloc de treball. El coordinador del Grup PPE del Comitè d'Ocupació i Afers Socials, MEP David Casa, va donar la benvinguda a aquesta proposta legislativa. Ara haurà de passar pel procés legislatiu del Parlament Europeu i dels governs de la UE al Consell de Ministres de la UE.

"Com que el càncer és la primera causa de morts relacionades amb el treball a la UE, no hi ha cap altra opció que legislar per reduir aquestes xifres. El 53% de les morts relacionades amb el treball són degudes al càncer i, per tant, el risc més gran per a la salut dels treballadors". a la Unió Europea. Dono suport a la iniciativa del comissari Thyssen. Ara ens assegurarem que aquesta proposta es converteixi en llei en el termini més breu possible ", va dir David Casa.

La Comissió Europea vol limitar l’exposició a 13 substàncies químiques que provoquen càncer al lloc de treball. Ho fa incloent valors límit nous o modificats a la Directiva sobre agents cancerígens i mutagens (legislació de la UE). Aquests valors límit estableixen una concentració màxima per a la presència d’un cancerigen químic a l’aire que circula pel lloc de treball. La proposta de la Comissió Europea es basa en evidències científiques i segueix àmplies discussions amb científics, empresaris, treballadors, representants dels estats membres i inspectors de treball.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències